Hotellit - Varaa hotelli edullisesti netistä

Hae parhaat & halvat hotellit helposti ja nopeasti. Kerro meille haluamasi kohde, tulopäivä ja lähtöpäivä niin pääset etsimään parhaat ja halvimmat hotellit ympäri maailmaa.

Booking.com

Vertaahinta.com auttaa sinua vertailemaan hotellit, lennot, laajakaistat, lainat, lehtitarjoukset, puhelinliittymät sekä sähkösopimukset.

hotellit

Löydä hyvä hotelli näillä vinkeillä

Kun valitset hotellia, sinun on hyvä pitää mielessäsi muutama asia.

  • Tarkista arvostelut. Mikään ei ole pahempaa kuin huomata liian myöhään, että varattu hotelli on rottien saastuttama läävä.
  • Varmista, että hotelli sijaitsee hyvällä paikalla. Et halua jäädä jumiin keskelle ei-mitään, etkä pääse liikkumaan.
  • Selvitä hotellin mukavuudet. Onko hotellissa uima-allas? Kuntosali? Ilmainen Wi-Fi?
  • Vertaile hotellien hinnat. Et halua käyttää liikaa rahaa majoitukseen.
  • Muista kysyä mahdollisista erikoistarjouksista tai alennuksista.

Noudattamalla näitä yksinkertaisia vinkkejä löydät varmasti täydellisen hotellin seuraavaa lomaasi varten.

Miten saat kaiken irti hotelliyöstäsi

Yöpyminen hotellissa voi olla ylellinen kokemus. Saat nukkua mukavassa sängyssä, tilata huonepalvelun ja nauttia kaikista hotellin tarjoamista mukavuuksista.

On kuitenkin myös muutamia asioita, joita voit tehdä hotelliyöpymisestäsi vieläkin parempaa.

Hyödynnä ensinnäkin hotellin mukavuuksia. Useimmissa hotelleissa on kuntosali, uima-allas ja business center, joita voit käyttää ilmaiseksi. Voit myös usein saada alennuksia kylpylähoidoista ja ravintoloista. Muista kysyä vastaanotosta, mitä on tarjolla.

Toiseksi, yritä varata huone, josta on näköala. Hotelli, josta on näkymä kaupunkiin tai merelle, voi olla hyvin rentouttava ja auttaa sinua tuntemaan olosi lomalaiseksi.

Lopuksi, älä pelkää pyytää apua hotellin henkilökunnalta. He ovat paikalla, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman miellyttävä, ja he antavat sinulle mielellään tietoa alueesta tai auttavat sinua mahdollisissa ongelmissa.

Noudattamalla näitä vinkkejä voit ottaa kaiken irti hotelliyöstäsi ja saada todella unohtumattoman kokemuksen.

Vertaahinta.comin kaltaisen hotellihakukoneen käytön edut

Jos etsit parhaita tarjouksia hotelleista, sinun on tutustuttava Vertaahinta.com-sivustoon. Tämä hotellien hakukone on uskomaton. Se ei ainoastaan löydä edullisimpia hintoja, vaan se antaa sinulle myös paljon muuta tietoa, josta voi olla hyötyä hotellihuonetta varatessasi. Näet esimerkiksi, onko hotellissa ilmainen Wi-Fi, kuinka kaukana se on lentokentältä ja mikä on hotellin keskimääräinen asiakasarvio. Tämä sivusto on todellinen hengenpelastaja!

Parhaat hotellit löytyy helposti netistä

Hotellit löytyy helposti ja nopeasti, jos tietää mistä niitä etsii.

Lomamatka lähestyy hurjaa vauhtia ja onkin aika varata lomakohteeseen sopiva hotelli. Ennen kuin hotelli varataan, aivan ensimmäisenä kannattaa ottaa huomioon omat mieltymykset.

Yksi etsii luksusta, toinen rauhaa ja kolmas keskeistä sijaintia lähellä kaikkia nähtävyyksiä. Hotelli kannattaa aina valita huolella, sillä majoitus on tärkeä osa matkakokonaisuutta ja pieleen mennyt valinta saattaa vaikuttaa suurestikin koko matkakokemukseen.

Kukapa haluaisi nukkua haisevassa ja pimeässä hotellihuoneessa kaukana odotetun lomaparatiisin ulkopuolella? Hyvin valittu hotelli varmistaa onnistuneen loman.

Hotelli on hyvä vertailla huolella

Hotellit kannattaa vertailla huolella. Jos hotellisanasto ei ole sinulle vielä ollenkaan tuttua, tutustu ensin pintapuolisesti hotellien käyttämään sanastoon, jolloin hotellit on helppo vertailla.

Useat hotellit käyttävät englannin tai ranskan kielestä johdettua sanastoa, kuten late check-out, buffet, all inclusive, sommelier tai butler, joten pintapuolinen hotellisanaston tunteminen voi auttaa sinua etsimään tehokkaammin haluttua hotellia.

Hotellit kannattaa vertailla sijannin perusteella. Mitä lähemmäksi suosittuja nähtävyyksiä tai historiallista keskustaa mennään, sitä korkeammaksi myös hotelliöiden hinnat nousevat.

Jos haluat säästää majoituksessa, vertaile silloin hieman keskustasta kauempana sijaitsevat hotellit, mutta ota tarkasti huomioon matkustukseen menevä aika sekä mahdolliset lisäkulut taksista ja julkisesta liikenteestä.

Myös lentokentän sijainti vaikuttaa monilla hotellin valintaan. Laske mukaan budjettiin hotellikuljetuksesta koituvat kulut, sillä lentokentät sijaitsevat usein kaukana asutuksesta.

Kysy myös suoraan hotellista ennen varausta tarjoaako hotelli lentokenttäkuljetusta ja onko se ilmainen vai maksullinen.

Huomioi ennen varausta kaikki hotellin tarjoamat palvelut ja mitä hotelliyön hintaan kuuluu. Tarkista mitä aktiviteetteja hotelli tarjoaa ja onko siellä esimerkiksi kylpylä, lämmitetty uima-allas, kuntosali, lastenhoitopalvelu ja ravintola.

Kaikki nämä seikat vaikuttavat suuresti hotellin valintaan ja vaihtelevat tietysti jokaisen oman maun mukaan. Hyvä tapa suodattaa huonoja hotelleja pois on valita hakuvaihtoehtoihin vain korkean keskiarvon hotelleja.

Varaa hotelli näillä vinkeillä helposti ja nopeasti

Hotellin varaaminen netissä on nykyään erittäin helppoa. Sivustojen luotettavuus on kasvanut huimasti viime vuosina ja tunnetuimmat varaussivustot tarjoavat palvelua myös suomeksi.

Netissä varaaminen on yksi parhaimmista vaihtoehdoista, sillä eri hotellitarjoukset on helppo vertailla ja varata.

Hotellit on helppo vertailla omien mieltymysten mukaan, jolloin hakutulokset saadaan täsmennettyä erittäin tarkoiksi. Hakuvaihtoehtoja voi luokitella hinnan lisäksi myös esimerkiksi sijainnin, tähtiluokituksen ja suosion mukaan. Tulopäivä ja lähtöpäivä voi vaikuttaa merkittävästi hintaan. Varaa hotelli sesonkiajan ulkopuolelta jos haluat säästää rahaa.

Lisäksi hakuvaihtoehtoja voi rajata oman maun mukaan esimerkiksi hakemalla pelkästään täyshoidon, aamiaisen, kuntosalin, yksityisen rannan tai lasten vesipuiston tarjoavia hotelleja.

Parhaat halvat hotellit löytyy helposti, kun osaat käyttää hakuvaihtoehtoja oikein. Muista myös lukea käyttäjien jättämät arviot eri hotelleista. Hotellit, joiden viimeisimmät arviot ovat laskusuunnassa voivat kertoa uusista ongelmista, jotka eivät välttämättä näy kokonaisarviossa.

Maksamista netissä ei myöskään kannata arastella, sillä tunnetuimmat varaussivustot ovat erittäin turvallisia. Hyvänä vinkkinä ennen hotellin varaamista kannattaa kuitenkin tarkistaa, kuka maksun tulee käsittelemään, sillä joissain tapauksissa varaussivusto hallinnoi maksut, kun taas toisissa tapauksissa tämä tapahtuu suoraan majoituspalvelun kautta.

Vaikka netissä maksaminen on nykyään hyvin turvallista, älä sijoita rahojasi harkitsematta liian hyvältä vaikuttavaan tarjoukseen, sillä usein liian halpojen hintojen taakse piiloutuu yllättäviä lisäkuluja, kuten ylimääräisiä majoitusveroja sekä pyyhkeiden tai lakanoiden vuokria ja siivousmaksuja, jotka nostavat helposti lopullisen summan hintaa.

Hotel Check-in ja Check-out

Monet ensi kertaa matkalle lähtevät saattavat jännittää hotelliin sisäänkirjautumista, mutta onneksi hotelleissa henkilökunta on tehtäväänsä koulutettua ja osaa auttaa ja neuvoa sinua jokaisessa kysymyksessä.

Hotel Check-in & Check-out on tärkeää tehdä tarpeeksi ajoissa. Mikäli uloskirjautuminen on ennen kello yhtätoista, on se myös tehtävä ennen yhtätoista.

Myöhäinen hotel check-out maksavat sekä sinulle että hotellille aikaa ja rahaa, sillä huoneet on siivottava kunnolla ennen uuden asiakkaan saapumista. Tästä syystä myös hotel check-in ovat usein vasta myöhään iltapäivällä kolmesta eteenpäin.

Hotelliin kirjautuessasi sinulta pyydetään todennäköisesti henkilöllisyystodistus ja varauksessa käytetty luottokortti tai muu maksuväline, jos huone on maksettu etukäteen.

Kirjaudu sisään hotellien tarjoamilla sovelluksilla ja säästä aikaa. Sovelluksella kirjautuminen on helppoa ja nopeaa. Tee hotel check-in sovelluksella ja voit vain noutaa avainkortin hotellien aulasta.

Jos huone maksetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä, varaudu maksamaan se paikallisella valuutalla. Sinua saatetaan myös turvallisuussyistä pyytää täyttämään muita henkilötietoja sekä joissain tapauksissa maksamaan vahinkojen, avainten katoamisen tai tahallisen ilkivallan varalta pieni takuusumma, joka palautetaan sinulle kokonaisuudessaan hotellista pois lähtiessäsi.

Näitä toimenpiteistä ei kannata säikähtää, ne ovat varsin normaaleja turvakeinoja, joita monet hotellit käyttävät ympäri maailmaa.

Vältä huonot hotellitarjoukset

Mikä voisi pilata odotetun loman karmeammin, kuin huono hotelli?

Hotelleja varatessa moni asia voi mennä pieleen ja siksipä potentiaaliset kohteet kannattaa tutkia huolella.

Vaikka hotellien vertailu netissä on tänä päivänä helppoa ja nopeaa, voi majoituksen valinta joskus mennä pieleen. Onneksi hutivalintojen välttämiseksi netistä löytyy paljon tietoa, autenttisia kuvia sekä kokemuksia muilta matkailijoilta, jotka ovat majoittuneet valitsemassasi hotellissa.

Tutustu siis ennen varausta jo hotellissa majoittuneiden matkailijoiden kokemuksiin, jolloin ikävät yllätykset paikan päällä voidaan helpommin välttää. Myös odotukset kannattaa pitää mieluummin aina vähän liian alhaalla kuin liian korkealla, koska tällöin myös matka voi yllättää sinut hyvinkin positiivisesti.

Hotellien arvostelut vastaavat yleensä aika lähelle hotellihuoneiden kuntoa ja palveluiden tasoa. Älä kuitenkaan luota niihin sokeasti, sillä hyvänkin keskiarvon voi romahduttaa yhden asiakkaan negatiivinen kokemus.

Älä myöskään lannistu, jos matkakohteessa odottanut hotelli ei vastaa ollenkaan odotuksiasi.

Ilmoita vastaanotolle ystävällisesti huonosta kokemuksesta ja anna heidän auttaa. Jos hotellin vaihto on kuitenkin edessä, pidä matkatunnelma korkealla ja muista nauttia loppulomasta. Seuraavalla lomamatkalla osaatkin jo valita hotellisi paremmin.