Kylpylähotellit

 

Hotellit - Kylpylähotellit

Parhaat kylpylähotellit

Suomesta ja ulkomailta löytyy kattava valikoima erilaisia kylpylähotelleja. Ne yhdistävät hotellin palvelut ja kylpylän samaan kohteeseen, jolloin asiakkaalla on mahdollista päästä nauttimaan rentouttavasta lomasta. Ympäri Suomea löytyy paljon erilaisia kylpylöitä, jotka ovat soveltuvia erilaisiin tarpeisiin. Jokaiseen tarpeeseen löytyy oma kylpylähotellinsa, olipa kyse lähdöstä romanttiselle kylpylälomalle, urheilulomalle tai perhelomalle. On siis hyvä pohtia etukäteen minkälaiselle kylpylälomalle haluaa lähteä, jotta valittu kylpylähotelli vastaisia mahdollisimman hyvin omia tarpeita ja mieltymyksiä.

Kylpylähotellit Suomi

Alhaalta löydät meidän mielestämme mielenkiintoisimmat kylpylähotellit, jotka löytyvät Suomesta. Mikäli koet, että jokin hyvä kylpylähotelli puuttuu listasta ota yhteyttä niin lisäämme sen listaukseen mielellämme.

Långvik Congress Wellness Hotel

Långvik Congress Wellness Hotel sijaitsee osoitteessa Tanskarlantie 9, Kirkkonummella. Se sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa merenrantamiljöössä vain lyhyen ajomatkan päästä sekä Helsingin keskustasta että kansainväliseltä lentokentältä. Långvikissa on ylellinen kylpyläosasto, josta löytyy myös kuntosali, suomalainen sauna sekä infrapuna- ja höyrysaunat. Kylpylässä palvelee Jacuzzi Bar, jossa voit nauttia virvokkeita takkasyvennyksen pehmeillä sohvilla. Hotellin puolelta löytyy kattava tarjonta eritasoisia huoneita. Standard-huoneen voi valita joko meri- tai metsänäköalalla, perhehuoneessa puolestaan mahtuvat majoittumaan myös perheen lapset. Långvikin Sviitit ovat luksusta arvostavan majoitusvaihtoehto, sillä huoneissa on paljon tilaa sekä esimerkiksi oma sauna. Kaikkien huoneiden hintaan sisältyy kylpylän käyttöoikeus sekä runsas buffetaamiainen.

Hotel Regatta Spa

Hotel Regatta Spa sijaitsee Hangossa osoitteessa Torikatu 2. Hotellissa on 48 uniikkia hotellihuonetta sekä mahdollisuus nauttia 100 metrin päässä sijaitsevan kylpylän tarjonnasta. Regatta Spa sijaitsee aivan merenrannalla ja sen palveluihin kuuluvat korkealaatuiset hyvinvointi- ja kauneuspalvelut sekä liikunta-, kuntoutus- ja urheiluvalmennus. Kylpyläosastolta lyötyy täysimittainen uima-allas, terapia-allas sekä kattava saunaosasto. Hotellin ravintola Brasserie Regatta tarjoilee ruokaa ranskalaiseen bistro-tyyliin vuoden jokaisena päivänä ja ravintolan ruuat ja juomat valmistetaan lähialueen tuoreista raaka-aineista. Hotellissa on monia eritasoisia huonevaihtoehtoja, joista asiakkaan on mahdollista valita itselleen mieluinen. Kaikkien huoneiden hintoihin sisältyy maukas aamiainen.

Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin lomakeskus ja se sijaitsee Vuokatissa osoitteessa Katinkullantie 15. Majoitusvaihtoehtoja on monia, sillä valittavana ovat kylpylähotelli, Villas-lomahuoneistot tai loma-asunnot. Hotellihuoneet sijaitsevat aivan kylpylän tuntumassa, joten voit kävellä aamutakissa suoraan kylpylään. Loma-asunnot on sijoitettu lomakeskuksen ympärille. Asunnoista löytyy täydellisesti varustettu keittiö sekä oma sauna. Katinkullan kylpylä on aina trooppisissa tunnelmissa, sillä sen ilman ja veden lämpötila on aina +32 C. Kylpylästä löytyy yli 20 erillistä allasta, muun muassa vastavirtoja, porealtaita, ulkoallas sekä vesiliukumäki. Myös pienille lapsille on oma lasten allas ja käytettävissä on kellukkeita sekä uimamattoja. Myöskään saunoja ei ole unohdettu! Katinkullan Saunamaailma on uusittu joulukuussa 2018. Saunamaailmasta löydät höyry-, luola- ja hirsisaunan sekä tietenkin tavallisen saunan. Lomakeskus tarjoaa monipuoliset harrastemahdollisuudet ympäri vuoden: golf, pyöräily, vaellus, keilaus, tennis, ja laskettelu. Nämä kaikki edellä mainitut sekä monet muut aktiviteetit onnistuvat Katinkullassa.

Kiannon Kuohut

Kiannon Kuohut on kylpylähotelli, joka sijaitsee Suomussalmella osoitteessa Jalonkatu 1. Kiannon Kuohut tarjoaa laadukkaat majoituspalvelut aivan Suomussalmen ytimessä. Hotellista löytyy 70 huonetta, joiden hintaan sisältyy aina virkistyskylpylän ja kuntosalin käyttö sekä kattava buffetaamiainen. Myös lemmikkieläimet ovat tervetulleita hotelliin, sillä hotellissa on varattavissa 3 erillistä lemmikkihuonetta. Hotellin virkistyskypylä on sopiva myös perheen pienimmille, sillä tilaa ja allasvaihtoehtoja löytyy kattavasti. Hotellin ravintolassa tarjoillaan maittavaa ruokaa päivittäin kauniissa jokimaisemissa.

Kylpylätarjoukset

Kylpylöihin, niin kotimaassa kuin ulkomailla, on tarjolla usein toinen toistaan parempia tarjouksia. Sivustomme kautta saat parhaan hinnan helpon hotellivertailun avulla. Pystyt vertailemaan saman matkakohteen eri kylpylähotelleja esimerkiksi sijainnin tai hinnan mukaan, ja saat taatusti parhaan hinnan kylpylälomallesi. Tutustu rohkeasti eri vaihtoehtoihin hotellivertailumme kautta.