Hotellitarjoukset

 

Hotellit - Hotellitarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Hotellihuoneita on monesti mahdollista saada tarjoushintaan. Hotelli saattaa tarjota esimerkiksi ennakkovaraajan etua, viime hetken tarjousta, etuhintaa kanta-asiakkaalle tai muuten vain tarjota edullista hotellipakettia asiakkaiden houkuttelemiseksi. Parhaiden tarjousten löytäminen saattaa kuitenkin olla vaikeaa, jos ei tiedä mistä etsiä. Useilla eri varaussivustoilla tai hotellien omilla sivuilla vieraileminen tarjousten toivossa saattaa olla turhauttavaa ja aikaavievää.

Hotellitarjoukset

Helpoiten parhaat hotellitarjoukset löytää vertailusivuston kautta. Tällainen sivusto vertaa kätevästi monen eri sivuston tarjoamia hotelleja ja näyttää sinulle edullisimman hinnan kuhunkin hotelliin. Eri varauspalvelujen hinnat saattavat vaihdella roimasti, joten vain yhtä varaussivustoa käyttämällä et välttämättä löydä halvinta hintaa. Jos siis etsit hotellia tietyille päiville tiettyyn kohteeseen vertailua käyttämällä varmistat sen, että löydät varmasti halvimman hinnan etkä missaa mitään kyseiselle päivälle saatavilla olevaa hotellitarjousta.

Monesti hotellit tarjoavat hyvissä ajoin liikkeellä oleville ennakkovaraajan etua. Ennakkovaraajan edut saattavat olla varsin tuntuviakin. Yleensä hotelliyön hinta nousee sitä mukaa, mitä lyhyemmällä varoitusajalla sen varaa. Viime tipassa hotellihuonetta etsivänkään ei kuitenkaan tarvitse vaipua epätoivoon, sillä hotellivertailu auttaa tässäkin tilanteessa monesti löytämään edullisen majoituksen. Toisinaan hotellit nimittäin esimerkiksi tarjoavat alennuksia myös viime hetken varaajille, jos esimerkiksi näyttää siltä, että hotellin täyttöaste tietyille päiville on matala.

Tarjouksia etsiessä kannattaa lisäksi hyödyntää hotellien kanta-asiakkuudet. Monella suurella hotelliketjulla on oma kanta-asiakasohjelmansa, johon liittyvät saavat käyttöönsä erilaisia etuuksia. Parhaimmillaan voit saada hotellihuoneista alennusta heti, kun olet liittynyt hotellin kanta-asiakasohjelman jäseneksi. Tarjolla saattaa myös esimerkiksi olla erilaisia palkintoja ja tarjouksia aktiivisille kanta-asiakkaille. Joskus majoitusten keskittäminen tiettyyn hotelliketjuun saattaakin siis tulla halvemmaksi kuin aina uusien edullista majoitusta tarjoavien hotellien etsiminen. Hotellien lisäksi myös eri varaussivustot saattavat tarjota bonusohjelmia, joiden kautta voi saada jopa hotelliöitä ilmaiseksi.

Tarjouksia metsästäessä kannattaa kuitenkin muistaa ottaa myös huomioon muutakin kuin pelkkä hotelliyön hinta. Jos valitset hotellin kaukaa kaikista sinua kiinnostavista kohteista, esimerkiksi taksi- tai bussikustannukset nostavat monesti majoituksen kokonaiskustannuksia huomattavasti. Muutenkin kannattaa selvittää, onko hotellilla tarjolla kaikki sinulle tarpeelliset palvelut. Jos et esimerkiksi halua lähteä etsiskelemään aamiaista kaupungilta heti aamutuimaan tai pärjätä omilla eväillä, edullisen aamiaispaketin tarjoava hotelli on hyvä vaihtoehto.

Hotellitarjoukset kesällä

Moni hotelli tarjoaa edullisia hotellipaketteja kesäksi jo talvella. Hotellitarjouksia etsivän kannattaakin olla siis ajoissa liikkeellä. Varsinkin jos suunnittelet matkaa suosittuun lomakohteeseen, kannattaa hotelli mielellään varata jo kuukausia etukäteen. Kesä on hotellien sesonkiaikaa, ja moni hotelli on varsinkin yleisinä kesäloma-aikoina jopa täyteen buukattu. Kesän hotellitarjouksia etsivän kannattaa siis pitää silmät auki jo talvella, joskaan tarjousten löytäminen ei ole mitenkään mahdotonta myöhemminkään. Monesti hotellit järjestävät erilaisia tarjouskampanjoita esimerkiksi juhlapäiviin liittyen tai muuten vain asiakkaiden houkuttelemiseksi.

Hotellitarjoukset talvella

Talveksi hotellitarjouksia etsivän ei yleensä kannata majoittua joulun lähistöllä tai yleisinä hiihtoloma-aikoina. Nämä ovat talven suosituimpia aikoja majoittua hotellissa, ja hotellitarjousten löytäminen voi olla vaikeaa. Niin talvella kuin muinakin vuodenaikoina hotellitarjouksia etsivän kannattaa yrittää sijoittaa matkansa lomasesonkien ulkopuolelle. Toki joskus hyviä tarjouksia voi löytyä sesonkiajoillekin, mutta suuremmalla todennäköisyydellä edullisen hotellitarjouksen löytää, kun hotellia on varaamassa vähemmän suosituksi ajankohdaksi.

Etsitpä sitten hotellitarjousta mihin vuodenaikaan tahansa, suosittelemme hyödyntämään sivustomme hotellivertailua. Näin löydät aina edullisimman hotellitarjouksen riippumatta siitä, mihin ja milloin olet matkustamassa. Vertailua käyttäessäsi sinun ei myöskään tarvitse tuhlata aikaa monilla eri sivustoilla surffailuun, vaan löydät kaikki tarjoukset kätevästi yhdeltä sivulta. Hotellivertailun käyttäminen säästää niin aikaa kuin rahaakin.