Lentokenttähotelli

 

Hotellit - Lentokenttähotelli

Valitse ennen matkaa lentokenttähotelli

Lentokenttähotellissa yöpyminen tekee monesti matkanteosta mukavampaa. Lentokentällä kannattaa yöpyä ennen seuraavan päivän lentoa tai pitkän lennon jälkeen. Varsinkin jos lento on seuraavana päivänä hyvin aikainen tai matkaa on paljon, voi lentokenttähotelli olla todella hyvä idea. Suomessä on hyvin tasokkaita lentokenttähotelleja ympäri maan. Ne ovat täyden palvelun hotelleja, jotka tarjoavat kaikkea viihdyttävistä tiloista herkulliseen aamiaiseen. Matkustuspäivää ei voisi aloittaa paremmin kuin syömällä maittava hotellin aamiainen ja hyppäämällä hotellin tarjoamaan kuljetukseen kohti itse lentokenttää. Lentokenttähotellin valitsemiseen on siis useita eri syitä, mutta enimmäkseen ne helpottavat matkantekoa. Niin perheet kuin työmatkailijatkin yöpyvät mielellään hotellissa ennen matkaa säästääkseen aikaa ja vaivaa. Kannattaa tutustua Suomen tarjontaan lentokenttähotellien osalta!

Lentokenttähotelli on paras tapa levähtää lentojen välissä

Kuten sanottu lentokenttähotelli on hyvä tapa joko aloittaa tai lopettaa matka. Seuraavana päivänä matkaan voidaan lähteä pirteänä kunnolla laadukkaassa lentokenttähotellissa nukutun yön jälkeen. Vastaavasti, jos perillä ollaan vasta myöhään illalla, voi olla houkuttelevaa yöpyä hotellissa ja jatkaa matkaa vasta seuraavana päivänä. Näin matkanteko tuntuu huomattavasti mukavammalta. Lentokenttähotellit tarjoavat usein monenlaisia etuja kuten lentokenttäkuljetukset, aamiaisen ja jopa ilmaisen pysäköinnin. Suomessa hotelleihin panostetaan paljon lentokenttien yhteydessä, ja ne palvelevat matkailijoita parhaalla mahdollisella tavalla. Matkustajamäärät ovat Suomessa kasvussa, joten näille hotelleille on todella kysyntää. Eniten hotelleja on Helsinki-Vantaalla, mutta esimerkiksi Ouluun on ollut suunnitteilla uusi lentokenttä.

Miksi sitten valita laadukas lentokenttähotelli? Hotellit tarjoavat asiakkailleen monenlaisia etuja. Helsingissä niissä hotelleissa, jotka sijaitsevat suoraan kentällä, matkustaja pääsee hotellista suoraan kentälle muutamassa minuutissa käytävää pitkin. Hotellissa on monia palveluita ja viihdettä, kuten baari, ravintola, saunatilat ja kuntosali. Ennen lentoa voi olla mukavaa tehdä pieni treeni ja käydä saunassa. Lisäksi matkustaminen muuttuu muutenkin helpommaksi. Hotellin asiakkaille on omat lähtöselvityskioskinsa ja opastaulunsa, jotka kertovat lennon aikatauluista. Lisäksi liikematkustajille on omat kokoustilansa ja business center. Nämä hotellit palvelevat siis monenlaisia tarpeita ja asiakkaita. Kannattaa tutustua kunkin hotellin tarjontaan paremmin ja miettiä, mikä oikeastaan palvelee itseään parhaiten. Saatat todella hämmästyä palveluiden laajuudesta!

Lentokenttähotelli Helsinki-Vantaa

Helsinki-Vantaalla on tarjolla jopa 20 eri hotellia. Tämä on melkoisen suuri määrä Suomen kokoiselle maalle, mutta toisaalta Helsinki-Vantaan lentokenttä on myös kansainvälisesti merkittävä kenttä, sillä sen kautta lennetään paljon. Varsinaisia lentokenttähotelleja, eli kentällä toimivia hotelleja, on kuitenkin kolme kappaletta, ja loput ovat sen läheisyydessä. Etenkin Helsinki-Vantaalla hotellien taso on todella korkealla, ja ne ovat huipputasoa myös maailman mittakaavassa. Lentokentällä sijaitsee esimerkiksi kuuluisa Hotel Glo. Glo-hotelli sijaitsee itse asiassa suoraan lentokentällä, joten se on monelle matkailijalle suoranainen elämys. Asiakas voi saapua hotellille joko omalla autollaan tai julkisella kulkuvälineellä ja hotelli hoitaa loput. Tämän helpompaa ei matkan tekeminen enää voisi olla.

Lentokenttähotelli Oulu

Oulun lentokenttä on suomalaisten keskuudessa, ja miksei myös turistienkin, ahkerassa käytössä, vaikka kyseessä onkin pieni kenttä. Matkailu lisääntyy kuitenkin myös Oulun seudulla. Tämä Suomen toiseksi vilkkain lentokenttä saattaa saada uuden, isomman lentokenttähotellin lähitulevaisuudessa. Se tulee todennäköisesti olemaan varsinainen ylpeyden aihe. Aivan samantasoisesta mittakaavasta ei siis ole kysymys kuin pääkaupunkinseudulla, mutta silti Oulusta löytyy varsin hyvätasoinen hotellin läheltä lentokenttää. Oulun Finlandia Hotel Airport Oulu on Kempeleenlahden rannalla, ja siitä ajaa lentokentälle vain viisi minuuttia. Hotellin palvelut ovat ensiluokkaisia, ja sen takana on kokeneita tekijöitä.

Lentokenttähotelli ilmainen pysäköinti

Lentokenttähotellit tarjoavat asiakkailleen yhä useammin ilmaisen pysäköinnin matkan ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että oman auton voi jättää lentokenttähotellin maksuttomaan pysäköintiin matkan ajaksi – jälleen yksi hyvä syy viettää yö lentokentällä ennen matkaa, ja auton voi jättää odottamaan kentälle matkan ajaksi ilman lisäveloitusta. Tämä on todellinen valttikortti lentokenttien välisessä kilpailuissa. Parhaimmillaan ilmaisen pysäköinnin voi saada jopa kahdeksi viikoksi. Jos mukana on oma auto, niin tämä helpottaa matkantekoa jopa huomattavasti, kun kentältä ei erikseen tarvitse varata parkkipaikkaa. Lentokenttien pysäköintimaksut ovat kalliita, joten samalla rahalla saattaa saada itselleen hotelliyön ja siihen ilmaisen pysäköinnin kaupan päälle. Siksi kannattaakin olla tarkkana siitä, mistä oikeastaan maksaa. Ilmainen pysäköinti on vain yksi lentokenttähotellien tarjoamista eduista maukkaan aamiaisen, ilmaisen lentokenttäkuljetuksen ja vaikkapa saunomisen lisäksi.