Vertaa hotellit

 

Hotellit - Vertaa hotellit

Vertaa hotellit ja löydä paras hotelli juuri sinun matkalle

Suunnitteletko matkaa, mutta et ole löytänyt vielä sopivaa majapaikkaa, tai kartoitatko vain yöpymismahdollisuuksia eri matkakohteissa? Jos vastasit myöntävästi, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tällä sivulla kerromme hotellien vertailusta. Kerromme myös, miksi hotellien vertailu ennen matkaa kannattaa. Annamme myös vinkkejä mahdollisimman tehokkaan vertailun löytämiseen.

Vertaa hotellit ja vältä huonot majoituspaikat

Hotelleja ja muita majapaikkoja on tarjolla valtava määrä. Vaikka suurin osa markkinoilla toimivista yrityksistä onkin asiallisia ja täyttää asiakkailleen antamansa lupaukset, eivät kaikki sitä välttämättä ole. Vertailemalla eri hotellivaihtoehtoja voit lukea muiden asiakkaiden kokemuksia hotellista ja sitä kautta saada käsityksen hotellin toimintatavoista ja siitä, miten hyvin hotellikuvaus vastaa todellisuutta. Asiakaspalautteita lukemalla näet myös helposti sen, vastaako hotelli sitä palvelutasoa, jota sinä matkaltasi haluat.

Vertaa hotellit ja säästä rahaa

Miksi hotelleja sitten kannattaa vertailla? Eikö halvimman hotellin voisi löytää itsekin eri hotellien sivuilla surffaten? Periaatteessa kyllä. Totuus on kuitenkin se, että hotellialalla on valtavasti toimijoita ja hotellitietojen etsimiseen kuluu valtavasti aikaa.

Hotellien vertaaminen etukäteen on paitsi järkevää, myös taloudellisesti kannattavaa. Vertailemalla hotelleja säästät nimittäin aikaa ja selvää rahaa, jopa satoja euroja. Voit tehdä vertailua itse poimimalla tietoja suoraan hotellien sivuilta tai vaihtoehtoisesti voit käyttää jotakin valmista hotellivertailusivustoa, jossa näet yhdellä silmäyksellä monia vaihtoehtoja ja voit vertailla hotelleja juuri niiden ominaisuuksien suhteen, jotka ovat sinun matkasi kannalta tärkeimpiä. Kaikista nopeiten ja helpoiten hotellien vertailu onnistuu sivustomme hotellivertailun kautta.

Miksi hotellin valinta on tärkeä asia?

Matkasi voi olla työmatka tai lomamatka, mutta matkasi tarkoituksesta riippumatta haluat varmasti majoittua matkallasi mukavasti. Jos kyseessä on työmatka, haluat levätä riittävästi ja ehkä myös tehdä töitä hotellihuoneessa. Jos kyseessä on lomamatka, haluat hotellihuoneen tarjoavan kaikki lomallasi kaipaamasi mukavuudet. Jos matkustat perheen kanssa ja jos sinulla lapsia, haluat todennäköisesti, että kaikki palvelut ovat helposti saatavilla ja liikkuminen paikasta toiseen sujuu näppärästi ja mutkattomasti.

Mitä asioita vertailussa kannattaa ottaa huomioon?

Eräs tärkeimmistä hotellin valintaan vaikuttavista tekijöistä on hotellin sijainti. Jos haluat olla kaiken toiminnan ytimessä ja hyödyntää paikallista joukkoliikennettä mahdollisimman tehokkaasti, kannattaa sinun valinta hotelli keskustasta tai sen välittömästä läheisyydestä. Keskeinen sijainti vaikuttaa yleensä myös hotellin hintaan, joten sinun on oltava myös valmis maksamaan hyvästä sijainnista. Jos aiot vuokrata matkallasi auton tai haluat muuten rentoutua keskustan ulkopuolella, valitse jokin hieman syrjäisempi hotellivaihtoehto. Syrjäisempi sijainti tarkoittaa yleensä myös alhaisempaa hintaa ja toisaalta myös luonto voi olla lähempänä kaupungin ydinkeskustan ulkopuolella.

Sijainnin lisäksi sinun on tärkeää pohtia sitä, mitä mukavuuksia majoitukseltasi haluat. Viisi tähteä on monille tarpeettoman ylellistä palvelua, ja yleensä ihmiset valitsevatkin kolmen tai neljän tähden majapaikan. Jos haluat panostaa ylellisyyksiin, valitse korkeatasoisempi hotelli. Jos taas peruspalvelut riittävät sinulle, voit keskittyä huokeampiin vaihtoehtoihin. Useimmissa hotelleissa aamupala kuuluu hintaan, mutta joissakin paikoissa se on ostettava erikseen. Jos haluat nauttia myös muita aterioita hotellin ravintolassa, valitse hotelli, jossa tällainen palvelu on saatavilla.

Jos etsit kylpyläpalveluja tai uima-allasta, etsi toiveidesi mukainen hotelli. Kaikki ihmiset eivät pidä vedessä polskimisesta, kun taas toisille se on eräs matkan tärkeimmistä asioista. Valitse siis hotelli omien mieltymystesi mukaan. Jos matkustat lasten kanssa, etsi hotelli, jossa on lapsille sopiva uima-allas. Valitse hotelli meren tai järven rannalta, jos pidät rantamaisemista ja haluat uida luonnonvesissä. Jos rantaelämä ei ole sinua varten, valitse hotelli sisämaasta tai kaupungin keskustasta.