Kilpailuta puhelinliittymä

Puhelinliittymät - Kilpailuta puhelinliittymä

Puhelinliittymien vertailu helposti yhdellä sivustolla

Kilpailuta puhelinliittymäPuhelinliittymää valittaessa on otettava huomioon useita eri asioita. Operaattorin tarjoamat palvelut, liittymän hinta ja vaikka mahdolliset piilokulut. Vaihtoehtoja on lukuisia ja omiin tarpeisiin sopivaa liittymää voi olla vaikea löytää. Operaattoreiden kilpailutus saattaa kuulostaa haastavalta, sillä tarjontaa riittää. Turhasta ei haluta maksaa, eikä liian korkea hintatkaan kuulu kenenkään toivelistalle.

Liittymän maksuihin kuuluu yleensä liittymän avausmaksu, kiinteä kuukausittainen maksu sekä puhelut ja tekstiviestit, jotka usein maksavat erikseen. Näin ei kuitenkaan aina ole. Jotkut liittymät veloittavat vain kuukausimaksun ja tarjoavat rajattomat puhelut, tekstiviestit, eikä datakattoa verkkoselailuun. Valintaa tehdessä on myös tarpeen ottaa huomioon internetyhteyden kantavuus. Monia arveluttaa puhelimen verkkoyhteyden käyttäminen ulkomailla, vaikka useimmat operaattorit tarjoavat edulliset yhteydet myös ulkomailla.

Koska liittymiä on niin monenlaisia, on tärkeää tunnistaa omat käyttötarpeensa. Tämä helpottaa oikean liittymän valintaa.

Miten kilpailuttaa puhelinliittymä?

Liittymän kilpailutus onnistuu tarkastamalla hinnat erikseen jokaiselta operaattorilta, mutta tämä voi olla todella hidasta ja työlästä. Tarjontaa on paljon, eikä sivustolla mainittu hinta aina vastaa todellisuutta.

Paljon nopeampi ja helpompi vaihtoehto on vertailla liittymät suoraan sivustomme kautta. Näytämme kaikki ajankohtaiset hinnat yhdellä sivulla, joten säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.
Voit myös luottaa hintojen paikkansapitävyyden ja ajankohtaisuuteen.

Paljonko puhelinliittymän kilpailuttamisella voi säästää?

Monet puhelinliittymät sisältävät piilokuluja. Toiset taas ovat huomattavasti toisia kalliimpia.
Vertailemalla oikein, säästät selvää rahaa sekä saat käyttöösi juuri sinulle sopivan liittymän.
Kun vertailet liittymäsi meillä, saat sitä, mistä maksat. On täysin turhaa maksaa palveluista, joita et tarvitse.

Suurimmalle osalle kuluttajista riittää hyvä internetyhteys, edulliset puhelut sekä tekstiviestit. Älypuhelinten ja internetin valtakaudella tavallisten tekstiviestien lähettäminen on kuitenkin vähentynyt. Toisin kuin aiemmin, jopa puheluita soitetaan internetyhteyden välityksellä, kuten WhatsAppin ja Facebookin. Tämä korostaa internetyhteyden hinnan merkitystä liittymää valittaessa.

Puhelimen käytössä kuluttajat voidaan karkeasti jaotella ryhmiin. Tämä jako tehdään sen perusteella, kuinka ja miten paljon puhelinta käytetään. Tällaisia ryhmiä ovat nykyaikaiset käyttäjät, viihdekäyttäjät, keskivertokäyttäjät, ja juttelijat. Kahdelle viimeisenä mainitulle tärkeimpänä tulevat puheluiden ja tekstiviestien hinnat. Nykyaikaiset käyttäjät ja viihdekäyttäjät taas arvostavat edullista internetyhteyttä ilman datakattoa.
Liittymää valittaessa on tärkeää tietää, mihin käyttäjäryhmään itsensä profiloi. Jos käyttää lähinnä internetyhteyttä, on turhaa maksaa kiinteää kuukausihintaa puheluista. Vertailemalla jokainen käyttäjä voi löytää sopivan liittymän kaikilla tarvitsemillaan palveluilla maksamatta kuitenkaan liikaa tai mistään tarpeettomasta.

On tutkittu, että kalleimman ja halvimman rajattoman dataliittymän liittymän välillä voi vuodessa olla jopa 500€ hintaeroa! Nämä erot ovat niin merkittäviä, että vertailu todella kannattaa. Valitsemalla oikean tarpeita vastaavan liittymän, jää rahaa muuhunkin.

3G, 4G vai 5G?

Liittymän valintaa hankaloittaa myös lukuisat vaihtoehdot koskien internetyhteyttä. Tämäkin valinta kannattaa tehdä omien käyttötarpeiden mukaan. Nyt kun 3G alkaa jäädä jo historiaan ja valtaosa surffailee 4G-verkossa, seuraava sukupolvi tekee hiipien tuloaan. Vaikka viidennen sukupolven teknologinen vallankumous 5G tekee vasta tuloaan, saa se valveutunet kuluttajat pohtimaan liittymän päivitystä tämän uuden verkon arkistuessa. 5G-yhteyden arkistumiseen menee noin pari vuotta.

Palvelumme kattaa kaikki operaattorit ja yli sata liittymää. Voimme siis taata, että tästä joukosta löytyy sopiva liittymä jokaiselle jokaiseen tarpeeseen.
Tarkistamme myös hintatiedot ja tarjoukset päivittäin, eli otamme huomioon kaikki maksut ja alennukset. Löydät siis varmasti edullisimman liittymän juuri nyt.
Kaiken tämän lisäksi vertailupalvelumme on täysin maksuton.

Me vertailemme, sinä voit keskittyä nauttimaan säästämistäsi euroista. Helpoiten liittymien vertailu onnistuu sivustomme vertailun avulla!