Pelit tarjous & tilaajalahja 2023

Pelit on pelaamiseen intohimoisesti suhtautuvien lehti.

Pelit on kulttuurilehti, joka kertoo, mikä tekee retrosta suosittua, mikä uutuuksissa viehättää, mihin suuntaan pelimaailma on menossa ja miksi. Pohditut, pinnan alle tunkeutuvat, viihdyttävät artikkelit paljastavat pelien, pelinteon ja tekijöiden taustoja.

Pelit-lehti kurkistaa pelinkehityksen kulissien taakse ja ottaa kantaa teollisuuden nykytilaan. Persoonallinen ote tarjoaa jotain, mitä muualta ei löydy: riippumatonta ja tinkimätöntä journalismia pelaamisen maailmasta. Maailma muuttuu, mutta Pelit paranee.

Pelit -lehti asiakaspalvelu

Pelit -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00.

Pelit -lehden puhelinnumero on 020 7354 130. (Puhelun hinta on lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.) Voit myös olla yhteydessä Pelit -lehteen sähköpostilla asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 1 review)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Pelit kokemuksia

Paras peleihin keskittynyt lehti

Rated 5 out of 5
February 20, 2022

Erittäin asiantuntevaa, ja hyvin miellyttävästi ja huumorilla kirjoitettuja peliarvosteluita, ja kaikkea muuta pelialaan liittyvää. Lehti on aina pakko lukea kannesta kanteen yhtään juttua ohittamatta

Räyhä

Jätä Pelit kokemuksia

Onko sinulla Pelit kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!