Hiihto tarjous & tilaajalahja 2023

Hiihto-lehti on tavoitteellisesti harjoittelevien kuntoilijoiden, junioreiden ja kilpahiihtäjien valmentaja. Se keskittyy käytännönläheisen, asiantuntevan ja tuoreen harjoittelu- ja valmennustiedon välittämiseen.

Upeasti kuvitettu lehti hehkuttaa hiihdon hienoutta ja monipuolisuutta. Käytännön harjoitteluohjelmat, välineet ja testit, henkilöhaastattelut, pitkiin hiihtoihin valmistautuminen ja kilpahiihtäjien kuulumiset ovat lehden vakiosisältöä.

Hiihto-lehdessä on alan huippuasiantuntijoiden opastusta harjoitteluun, kiinnostavia henkilökuvia, hyödyllisiä vinkkejä suksien ja muiden välineiden hankintaan sekä voiteluun. Juttujen aiheina ovat myös lihashuolto, erilaiset oheistreenit ja kesäharjoittelu rullasuksilla.

Lehti testaa ja vertailee kauden uutuuksia, kuten suksia, monoja, hanskoja, rullasuksia, hiihtoasuja jne. Siinä kerrotaan kauden parhaista hiihtotapahtumista ja hiihtokohteista. Lehti myös ottaa kantaa kilpahiihdon ja -valmennuksen ajankohtaisiin asioihin. Hiihto ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Hiihto asiakaspalvelu

Hiihto -lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00 – 15:00.

Hiihto -lehden asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 434 2040. Voit ottaa yhteyttä Hiihto -lehden asiakaspalveluun myös sähköpostilla osoitteeseen: tilaukset@juoksija-lehti.fi

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hiihto kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Hiihto kokemuksia

Onko sinulla Hiihto kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!