GTi Magazine tarjous & tilaajalahja 2023

Suomen suosituin tuning-lehti GTi-magazine kertoo kaiken tietämisen arvoisen autojen rakentelusta. Intohimoisesti tehty lehti puhuttelee intohimoisia nuoria miehiä, joille autot ovat kaikki kaikessa.

GTi-Magazine kulkee vahvasti harrastuksessa mukana ja kertoo osuvasti niin autoista kuin niiden tekniikasta ja itse rakentajista. ”Getarissa” parannetaan auton ulkonäköä, tekniikkaa ja ajettavuutta.

Tuningin edelläkävijä paljastaa alan kuumimmat trendit. Tiivis yhteisöllisyys näkyy niin lehdessä kuin somessa, sillä tekijät ovat itsekin pesunkestäviä autofriikkejä. Heidän omakohtainen rakentelutaustansa pitää huolen, että lehti tietää mistä ja miten puhuu. GTi-Magazinella on taito yhdistää upeat autot, näyttävimmät kuvat, parhaat tarinat ja kauniit GTi-tytöt vauhdikkaaksi kokonaisuudeksi.

> GTi Magazine

GTI -lehti asiakaspalvelu

GTI -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00.

GTI -lehden puhelinnumero on 020 7354 130. (Puhelun hinta on lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.) Voit myös olla yhteydessä GTI -lehteen sähköpostilla asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

GTi Magazine kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä GTi Magazine kokemuksia

Onko sinulla GTi Magazine kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!