Demi tarjous & tilaajalahja 2023

Demi-lehti on 11-18 vuotiaan tytön paras kaveri. Demi on monipuolinen, syvällinen, vastuullinen ja inspiroiva. Lehdestä tytöt saavat neuvoja, joiden avulla he voivat tehdä elämässään parhaita mahdollisia päätöksiä esimerkiksi ammatinvalinnasta tai siitä, mitä sarjaa katsoa seuraavaksi.

Demin toimitus miettii jokapäiväisessä työssä, miten tukea tytön kasvua luovaksi, rohkeaksi ja itsenäiseksi aikuiseksi. Jokaisessa numerossa on juttuja muun muassa itsetunnosta. Demi tarjoaa vastauksia myös sellaisiin kysymyksiin, joita moni tyttö ei uskalla kysyä vanhemmiltaan.

Demin toimitus ottaa tytön kaikki tunteet ja ongelmat vakavasti, vaikka ne tuntuvat aikuisista pieniltäkin. Demin tekemiseen osallistuu joukko eri alojen asiantuntijoita, ja juttujen vinkit perustuvat tutkittuun tietoon. Demi on hauska ja inspiroiva lehti, joka ilahduttaa lukijan päivää.

Demi -lehti asiakaspalvelu

Demi -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00 – 17:00.

Demi -lehden puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.) Voit myös olla yhteydessä Demi -lehteen sähköisesti tällä palautelomakkeella.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Demi kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Demi kokemuksia

Onko sinulla Demi kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!