Sähkön kilpailutus: Vertaa hinta ja säästä jopa satoja euroja!

Sähkön kilpailutus mielessä?

Katso vertailu ilman rekisteröitymistä tästä

Vertaahinta.com auttaa sinua vertailemaan hotellit, lennot, laajakaistat, lainat, lehtitarjoukset, puhelinliittymät sekä sähkösopimukset.

> Sähkön kilpailutus

sähkön kilpailutus

Sähkön kilpailutuksen etuja

sähkön kilpailuttamisen etujaNykyisin kuka tahansa voi helposti kilpailuttaa monia palveluita netin kautta. Ei tarvitse lähteä jonottamaan toimistoon toiselle puolelle kaupunkia, mikäli haluat asioida jonkin yrityksen asiakaspalvelussa.

Kaikki voi nykyisin hoitaa internetin kautta, ja sähkösopimus on yksi tällainen palvelu. Vielä parikymmentä vuotta sitten tilanne oli kuitenkin aivan erilainen. Jos aloit miettiä että onko sähkösopimuksesi oikeanlainen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva, sinun tuli ensimmäiseksi ottaa puhelimella yhteyttä sähköyhtiön asiakaspalveluun. Jos aioit tehdä uuden sopimuksen tai muuttaa olemassa olevaa sopimustasi, niin todennäköisesti sinun tuli lähteä käymään sähköyhtiön konttorissa. Se saattoi olla kaukanakin ja aikaa saattoi tuhlautua uskomattoman kauan. Matkaan saattoi mennä useampi tunti kokonaisuudessaan, eikä samalle päivälle välttämättä voinut sopia ollenkaan muita menoja.

Nykyisin sähkösopimuksen vertailun voi hoitaa kätevästi internetissä. Ei tarvitse lähteä jonottamaan tuntikausiksi minnekään, vaan voit muutamalla klikkauksella tarkistaa parhaat sähkötarjoukset, joita on saatavilla. Internetistä löytyy monia sivustoja, joilla voit verrata eri sähköyhtiöitä ja heidän hintoja keskenään. Näin saat aina ajan tasalla olevaa tietoa, ja pystyt valitsemaan juuri sinulle parhaan sähkösopimuksen.

Kilpailuta sähkö

kilpailuta sähköSähkön kilpailutus siis selvästi kannattaa. Kukapa ei haluaisi säästää selvää seteliä ja maksaa vähemmän sähköstään kuin aiemmin. Kannattaa siis suunnata sellaiselle internetsivulle, jolla voi kilpailuttaa sähkön. Näitä löytyy netin syövereistä useitakin, mutta parhaiten voit suorittaa kilpailutuksen juuri meidän sivullamme. Olemme koonneet sinulle parhaat hinnat eri sähköyhtiöiltä ja pystyt helposti vertailemaan ja arvioimaan, mikä on juuri sinulle paras vaihtoehto. Monesti jotkut sähköyhtiöt voivat ilmoittaa hintansa hieman epäselvästi, mutta vertailusivulla voit kuitenkin helposti tarkastella eri yhtiöiden hintoja, jotta osaat valita parhaan vaihtoehdon.

Moni kilpailuttaakin sähkönsä nykyisin, ja siinä voi säästää vuodessa useita satoja euroja. Jos onnistut säästämään kuukaudessa sähkölaskusta vaikkapa 20 euroa, niin vuodessa säästöä kertyykin jo lähes 250 euroa. Tämähän on jo todella suuri summa, joka on ilmaiseksi tarjolla jokaiselle, joka vain jaksaa nähdä hieman vaivaa sähkön kilpailutuksessa.

Sähkösopimus kilpailutus

Sähkönsiirtoa ei valitettavasti pysty kilpailuttamaan, koska sähkönsiirron toteuttaa aina paikallinen sähköyhtiö. Jos asut esimerkiksi Oulussa, niin sähkönsiirron tuottaa Oulun Energia. Sähkösopimuksen voi kuitenkin kilpailuttaa internetistä löytyvien vertailusivujen avulla. Sähkön hinnoissa voi olla suuriakin eroja ja ne löydät juuri parhaiten meidän sivustomme kautta. Saat vertailusivustolla eteesi listan eri yhtiöiden hinnoista, joista voit helposti valita itsellesi ja juuri sinun tarpeisiisi sopivimman sopimuksen.

Kilpailuta sähkösopimus

kilpailuta sähkösopimusKuten jo aiemmin mainittiin, niin sähkönkilpailutus ehdottomasti kannattaa. Varmasti jokainen haluaa säästää aina kun siihen on mahdollisuus. Monella voi olla myös mielessä, että haluaa vaihtaa tavallisen sähkösopimuksen esimerkiksi vihreään sähköön. Tällaista sähköä tuotetaan uusiutuvilla energiantuottotavoilla, kuten esimerkiksi tuulivoimalla tai vesivoimalla. Ekologiset arvot ovat nykyisin ihmisten huulilla, ja moni on alkanut miettiä omaa hiilijalanjälkeään. On hyvä että sähköyhtiötkin tarjoavat mahdollisuutta valita ainoastaan ekologisesti tuotettua sähköä. Tämä on kuitenkin joillain yhtiöillä hieman kalliimpaa jos valitsee tavallisen sähkön. Toki tavallinenkin sähkösopimus voi sisältää ekologisilla tavoilla tuotettua sähköä, mutta siinä voi olla muillakin tavoilla tuotettua sähköä. Kaikki tämä vaikuttaa suoraan sähkön hintaan, sillä ekologiset tuotantotavat ovat valitettavasti hieman kalliimpia kuin perinteiset sähköntuottamistavat.

Jos siis päätät valita itsellesi ja talollesi ekologista sähköä, niin senkin voit tehdä parhaiten vertailusivuston avulla. Sieltä voit asettaa suodattimia kun etsiä erilaisia sähkövaihtoehtoja. Asetat suodattimeen vain että haluat kotiisi vihreää sähköä, ja sen jälkeen näet eri sähköyhtiöiden hinnat ekologiselle sähkölle. Voit myös asettaa muita suodattimia, joilla voit tehdä hakuja ja näet heti sen jälkeen parhaat sähkötarjoukset.

Sähkönkilpailutus

sähkönkilpailutusSähkömarkkinoilla on perinteisesti ollut vielä muutamia kymmeniä vuosia sitten vain kourallinen sähköyhtiöitä. Yleensä sähkön tarjosi sama yhtiö, joka tarjosi myös sähköverkon ja sitä myöten myös sähkön siirron. Markkinoille on viime vuosien aikana tullut kuitenkin useita yrityksiä, jotka tarjoavat sähkösopimuksia. Kuluttajalle on siis tullut paljon enemmän vaihtoehtoja, joista valita juuri se paras sähkösopimus. Jotkut sähköyhtiöt tuovat Suomeen sähköä ulkomailta, jolloin hinta voidaan saada hyvinkin matalaksi, verrattuna Suomessa tuotettuun sähköön.

Miksi ihmiset sitten käyttävät eri sähköyhtiöitä, jos joku tarjoaa aina halvinta hintaa ja sähkösopimuksen pystyy kilpailuttamaan? Jotkut käyttävät jotain sähköyhtiötä varmasti vain vanhasta tottumuksesta. Sähkösopimus on ollut jossain yhtiössä iät ja ajat, eikä kukaan ole ehtinyt katsoa ehtoja sen tarkemmin tai ei ole ollut aikaa miettiä, olisiko saatavilla joku parempi sopimus. Lisäksi erilaisten talojen sopimuksissa voi olla eroja sähkön hinnan välillä. Esimerkiksi joku sähköyhtiö saattaa tarjota kallista sähköä juuri kerrostalossa asuvalle henkilölle, jossa sähkönkulutus on pienehköä. Samalla yhtiöllä voi olla kuitenkin verrattaen edullista sähköä omakotitalossa asuvalle henkilölle, jolla sähkönkulutus on suurempaa. Sama voi tietyissä tapauksissa olla myös toisinpäin, jokin sähköntarjoaja voi tarjota kerrostaloasujalle edullista sähköä. Markkinat ovat niin laajat että monenlaisia yrityksiä löytyy, jotka yrittävät aina saada mukaansa suuren määrän ihmisiä.

Joku voi tehdä päätöksen sähkösopimuksesta myös ihan vain puhtaasti käytännön syillä. Jos otat sähkönsiirron ja varsinaisen sähkövirran eri yhtiöitä, niin saat molemmilta oman sähkölaskun joka kuukausi. Joitakin tämä voi harmittaa ja sekoittaa, ja halutaan mieluummin vain yksi lasku. Jotkut saattavat myös ajatella että sähkölasku tulee aina joka välissä ja tulee mielikuva että sähkö onkin kallista kun on otettu sähkövirta ja sähkönsiirto eri yhtiöistä. Todellisuudessa hinta voi kuitenkin olla halvempi kuin yhdestä paikasta otettu, mutta kaksi erillistä laskua hämää asiakasta. Moni haluaakin käyttää paikallista sähköntarjoajaa näistä syistä. On käytännöllisempää ottaa sähkövirta ja sähkönsiirto samasta paikasta, koska tällöin tulee vain yksi sähkölasku, jossa nämä molemmat ovat. Jos olet erittäin kiireinen niin tämä voi olla hyvä ratkaisu. Jos kuitenkin haluat päästä halvemmalla ja säästää rahaa, niin voit kilpailuttaa sähkösopimuksen ja valita edullisimman.

Sähkösopimuksen kilpailuttaminen

sähkösopimus kilpailutusKuten on jo moneen kertaan mainittu, sähkösopimuksen kilpailutus on ehdottomasti hyvä asia. Vuositasolla säästöä voi kertyä parhaimmillaan jopa useita satoja euroja. Varsinkin jos asuntosi on sähköllä lämmitettävä, niin säästetty summa voi olla ihan huikea. Sähkölämmitys voi kuluttaa jopa useita satasia kuukaudessa, joten jos säästät sähkössä vaikkapa sata euroa kuukaudessa, niin vuositasolla tästä kertyy jo erittäin huomattava summa. Päästään jo yli tuhannen euron säästöihin vuositasolla. Tämä on jo sellainen summa, että voit tehdä sillä hulppean ulkomaan matkan. Kelpaa varmasti jokaiselle. Nyt siis kannattaakin ehdottomasti kilpailuttaa oma sähkösopimuksesi, niin säästät saman tien euroja. Aina löytyy varmasti edullisempi sähkön tarjoaja. Kannattaa siis ehdottomasti kilpailuttaa nykyinen sähkösopimuksesi meidän sivustomme kautta. Tämä on paras ja helppokäyttöisin vertailusivusto, jolla teet helposti eri sähköyhtiöiden vertailun. Voit sen jälkeen helposti valita, mikä on juuri sinun tarpeisiisi sopivin vaihtoehto. Sähkösopimuksen kilpailutus on siis todella helppoa. Pois ovat ne ajat kun piti lähteä jonottamaan asiakaspalveluun ja hakea erikseen tarjouksia eri sähköyhtiöiltä. Tällainen sähkösopimusten vertailu on todella aikaa vievää ja hidasta. Kilpailuta siis sähkösopimuksesi saman tien sivustomme kautta.