Liittymätarjous

Puhelinliittymät - Liittymätarjous

Telia liittymätarjous

telia liittymätarjousTelian suosituimmat liittymät ovat rajattomia pakettitarjouksia. Kategorioiden lukumäärä määrää hinnan omalle paketillesi. Näin jokainen asiakas voi kasata itselleen parhaimman paketin juuri omaan käyttöön. Eri kategorioista voi valita esimerkiksi rajattoman data käytön, puhelut, tai viestit kotimaassa. Nämä datapaketit ovat suosittuja sen vuoksi, että käyttö ei rajoitu pelkästään vain kotimaahan, Telian rajattoman datapaketin avulla voi surffata myös muualla pohjoismaissa sekä Baltian maissa samaan hintaan. Myös EU-paketti sisältyy jokaiseen rajoittamattomaan pakettiin.

Nämä rajattomat paketit ovat myös sen vuoksi järkeviä ratkaisuja, ettei ikäviä yllätyksiä datan käytön suhteen pääse syntymään. Jos pakettihintaa ei ole, satunnainen sähköpostin tarkastelukin voi ajoittain viedä dataa yllättävän paljon. Rajattomiin surffailupaketteihin kuuluu myös viesti- ja puhelupaketit samaan hintaan. Perinteisemmät liittymät löytyvät myös valikoimasta, jossa laskutus tapahtuu oman käytön perusteella. Kuitenkin monesti edullisemmaksi vaihtoehdoksi valitaan paketti, jossa on myös rajaton netti. Telian liittymiin ei kuulu sitoutumispakkoa. Telia on suomalaisille tuttu ja turvallinen vaihtoehto.

Moi liittymätarjous

moi liittymätarjousUuden sukupolven liittymät eivät kerrytä erillistä puhelinlaskua laisinkaan. Liittymätyyppiä ei tarvitse optimoida erikseen, vaan yksi liittymä, eli ”simmi”, sisältää aina 4 gigaa kuukautta kohden dataa. Tämä yksi datapotti on aina samanhintainen, ja niitä voi ottaa tarpeen mukaan myös lisää. Rajatonta puhetta ja viestejä voi myös liittää omaan liittymään tarpeen mukaan. Moi palvelee huippunopeassa DNA:n 4G -verkossa, joten vauhtia riittää vaativammillekin surffaajalle. Mikä parasta, tämän liittymän takia ei tarvitse huolehtia laskuista, sillä veloitus tapahtuu suoraan maksukortilta.

Omaa liittymää voi muokata jatkuvasti, eikä minkäänlaista sitoutumistarvetta liittymään ole. Omaa liittymää muokkaamalla näet koko ajan, mihin rahaa kuluu, ja mitä käytät eniten. Moi:n liittymät tilataan suoraan netissä, ja ne saapuvat postissa. Tämä on todellakin helppo ja nykyaikainen tapa hoitaa liittymäasiat. Tämä on erilainen vaihtoehto vanhanaikaisten ja kankeiden liittymätyyppien tilalle, ja joka todella toimii. Kuitenkin huomattava on, että nämä simmit, vaikka rajattomalla nopeudella ovatkin, eivät ole datan käytön kohdalla rajoittamattomia. Datamäärä kuukaudessa on hyvinkin yksilöllistä, ja oman datan määrästä kannattaa olla tietoinen.

DNA liittymätarjous

dna liittymätarjousLiittymä valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin. Perinteisemmät paketit omilla nimillä ovat selkeitä kokonaisuuksia, joista näkee ensisilmäyksellä, mikä on juuri omalle kohdalle sopiva paketti. Mikäli kuitenkin selkeästi listatuista vaihtoehdoista jää jotain uupumaan, jokaista liittymää voi räätälöidä ostamalla lisäpalveluita. Kaikki Dna:n liittymätyypit on laskettavissa kahden käden sormilla, mikä tekee omasta valinnasta yllättävän helppoa.

Netti on jokaisessa liittymässä tyypiltään rajaton kotimassa, ja se sisältää EU -datapaketin, sekä WiFi puhelut. Netin nopeus kuitenkin riippuu aina liittymätyypistä. DNA:n prepaid liittymät ovat myös yksi suosituimmista vaihtoehdoista, sillä näiden liittymien netillä surffailet aina samalla hinnalla niin kotimassa, kuin muuallakin EU:n sisällä. Pre-paid on myös siitä kätevä, että omaa surffailuaan, ja omia tietojaan pääsee tarkastelemaan erittäin helposti oman sovelluksen avulla. Kaikki DNA:n liittymät ovat ilman sitoutumisvaatimuksia.

Sivustomme kautta näiden, ja kaikkien muidenkin liittymien vertailu ja valinta on mutkatonta. Tämän helpoimman vertailureitin kautta pääset myös todennäköisesti kaikista parhaimpaan vaihtoehtoon.

Huomioithan, että moni puhepaketti pitää sisällään rajattoman nettipaketin, vaikkei sitä välttämättä tarvitsisikaan. Suomessa kaikki parhaat liittymäntarjoajat ovat hyvin kilpailtuja, eikä suuren suuria eroja tarjousten välillä ole. Kuitenkin oma liittymätyyppi kannattaa kilpailuttaa aina muutaman vuoden välein, sillä alati muuttuva maailma uudistaa myös suosituimpien liittymätyyppien tarjouksia. Hyvältä tuntuva liittymä saattaa olla muutaman vuoden käytön jälkeen puolet halvempi kilpailevalla operaattorilla.