Vertaa lennot: Voit säästää vertailumme avulla jopa satoja euroja!

Vertaa lennot ja säästä!

Vertaahinta.com auttaa sinua vertailemaan hotellit, lennot, laajakaistat, lainat, lehtitarjoukset, puhelinliittymät sekä sähkösopimukset.

> Vertaa lennot

vertaa lennot

Vertaa lennot ja löydä edullisimmat

vertaa lennotNe ajat ovat jo aikalailla takana, kun vielä mentiin matkatoimistoon ostamaan matkoja lentoineen ja hotelleineen. Pääsääntöisesti lennot ja hotellit saa edullisemmin ostamalla ne itse netistä, koska silloin ei joudu maksamaan matkatoimiston palveluista, joissa väkisinkin hintaan kertyy ylimääräistä kustannusta yrityksen toimitilojen vuokrista henkilöstökuluihin. Siispä internet ja kännykkä ovat tämän päivän matkatoimisto. Näiden lisäksi tarvitaan paras hintavertailusivusto, joka toimii eräänlaisena matkanvälittäjänä lisäämättä kuitenkaan matkan kustannuksia millään summalla.

Vertaa lennot ja säästä selvää rahaa

Lentojen hintojen vertailu kannattaa, koska eri palveluntarjoajat voivat myydä samoja lentoja eri hintoihin. Kyse voi olla aivan samoista lennoista samoin palveluin, lentoyhtiöin ja aikatauluin, mutta silti ne saattaa löytää eri hintaan eri paikoista. Koska lentojen myyjiä lentoyhtiöistä matkatoimistoihin on valtavasti, on järkevintä käyttää etsimiseen lentojen hintavertailusivustoa. Ilman hintavertailusivustoa matkailija joutuisi käymään jokaisen lentoyhtiön tai matkatoimiston verkkosivuilla erikseen. Ensin joutuisi etsimään nämä sivut ja sen jälkeen vielä kirjoittamaan jokaiselle sivulle erikseen haluamansa matkapäivämäärät ja kohteet. Tällaisessa moni turhautuisi helposti ja ajautuisi ostamaan lennot, jotka eivät olisikaan halvimmat mahdolliset.

Hintavertailusivuston käyttö on kätevää, sillä yhdellä haulla saa näkyviin jopa kaikkien mahdollisten lentoyhtiöiden lennot. Silloin ei joudu itse selvittämään sitä, mikä lentoyhtiö lentää minnekin kohteisiin. Lentoyhtiöiden omien tietojen lisäksi vertailusivusto etsii tiedot lukuisilta parhaimmilta ja edullisimmilta matkatoimistoilta. Yleensä ne ovatkin eri matkatoimistoja, jotka tarjoavat parhaat hinnat eri kohteisiin.

Kun vertailusivustolle tekee haun matkakohteen ja matkustusajan mukaan, tulee tuloksiin yleensä eri hintoja samoille lennoille. Kun ostaja valitsee tuloksista itselleen mieluisimman lennon, ohjaa vertailusivusto ostajan matkatoimiston sivustolle, jossa varsinaiset kaupat ja varaukset tapahtuvat. Nämä matkatoimistot eivät aina ole ostajalle ennestään tuttuja, koska uusia yrityksiä tulee jatkuvasti markkinoille. Siten ostajan itsensä olisi vaikea löytää edes kaikkia näitä matkantarjoajia netistä.

Vertaa lennot hyvissä ajoin ja säästä vielä enemmän

Vaikka edullisia äkkilähtöjäkin on edelleen tarjolla, tulevat matkat yleensä sitä halvemmiksi mitä aiemmin lennot ostaa. Lentomatkojen myynnin lainalaisuudet ovat hyvin monimutkaisia ja matkalle lähtijä voi huomata, että samat lennot voivat olla erihintaiset viikonpäivästä ja vuorokauden ajasta riippuen. Jos ei itse halua yrittää perehtyä näihin erilaisiin vaihteleviin tietoihin ja pysyä mukana matkatoimistoammattilaisten alati muuttuvissa tiedoissa, on parasta tehdä hintavertailut ajoissa, ostaa matkat heti kun pystyy ja siten säästää vielä enemmän lentolippukuluissa.

Jos matkaan on aikaa enää vähän ja lähtijä on tehnyt matkapäätöksen viime tingassa, niin hyvä nyrkkisääntö on ostaa matkat heti. Useimmiten lennot eivät enää muutu halvemmaksi mitä lähempänä lähtö on. Päinvastoin, mitä lähempänä lähtöpäivämäärä on, sitä kalliimmaksi matkat yleensä muuttuvat, ainakin mikäli lentoyhtiöt ja matkatoimistot voivat olettaa kyseiselle lennolle olevan vielä kysyntää.

Vertaa lennot huolella ja rauhassa

Vertailusivustoa voi käyttää kotioloissa kaikessa rauhassa. Hintavertailun etu on sen nopeus ja helppous, mutta myös suuri määrä vaihtoehtoja, koska vertailussa on mukana niin monia matkatoimistoja ja lentoyhtiöitä. Halvimpien ja käytännöllisimpien lentojen löytäminen haulla on helppoa, mutta jos matkustajalla on aikaa, kannattaa kokeilla monia eri matkavaihtoehtoja. Jos matkustajalle ei ole aivan välttämätöntä lentää juuri tiettynä aikana tai juuri tiettyyn kohteeseen, voi vertailusivuston avulla tehdä mahtavia löytöjä.

Edullisimmat lennot löytyvät hintavertailusivustomme avulla kaikissa tilanteissa, olipa lähtöön sitten aikaa vielä runsaasti tai vähänlaisesti.