Lentotarjoukset: Vertaa lennot ja löydä parhaat tarjoukset!

Haussa lentotarjoukset?

Vertaahinta.com auttaa sinua vertailemaan hotellit, lennot, laajakaistat, lainat, lehtitarjoukset, puhelinliittymät sekä sähkösopimukset.

> Lentotarjoukset

lentotarjoukset

Lentotarjoukset

Seuraamalla lentotarjouksia sekä vertailemalla lentojen hintoja voi säästää useita satasia. Helpointa vertailu on siinä vaiheessa, kun lähtöön on vielä reippaasti aikaa ja kun lähtö- ja paluupäivät eivät ole kiveen hakattuja, mutta myös nopeita äkkilähtöjä voi löytää edullisesti ja näppärästi netin kautta. Kerromme tässä artikkelissamme, miten pääset matkalle edullisesti parhaiden lentotarjousten siivittämänä!

Lentotarjoukset kesällä

Moni nauttii pitkistä kesälomista ja haluaisi lähteä matkalle tutustumaan uusiin kulttuureihin, makuihin ja ihmisiin. Kesäajan lentojen hinnat vain saattavat hirvittää ja verottaa matkalle halajavan kukkaroa aivan liikaa. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä vertailemalla hintoja voi kesälläkin päästä matkaan edullisesti. Osa lentokohteista on sellaisia, että jos niihin haluaa lentää suosittuna kesälomakautena, kannattaa lentolippujen kanssa olla liikkeellä ajoissa, koska kysyntä on näille lennoille niin kovin valtava. Esimerkiksi New York on tällainen suosittu kesälomakohde. New York kesäaikaan ei siis olekaan välttämättä kaikista otollisin extempore-kohde, vaikkakin toki äkkilähtöjä kannattaa pitää silmällä, jos New Yorkiin alkaakin yhtäkkiä tehdä mieli keskellä kesää.

Lentotarjoukset talvella

Moni matkailija haluaa lentää pakoon Suomen pimeää, kylmää ja usein kosteaakin talvea. Tällöin on hyvä tietää muutama niksi, joiden avulla talven lennot on mahdollista löytää mahdollisimman edullisesti. Tiettyjen kohteiden talven sesonkilennot ovat niin suosittuja, että niiden osalta on hyvä olla liikkeellä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Jos siis haluat vaikkapa Thaimaahan joulun aikaan, niin lentolippujen varaamista ei kannata jättää aivan viime tinkaan, vaan lippujen vertailu kannattaa aloittaa mielellään jo puoli vuotta ennen joulua, vaikkakin toki mattimyöhäisenkin kannattaa tsekata, josko äkkilähtöjä näihin suosituimpiin kohteisiin olisi vielä tarjolla sopuhintaan.

Yleisiä vinkkejä parhaiden lentotarjousten löytämiseksi

lentotarjouksetOletpa sitten lähdössä matkaan kesällä, talvella, syksyllä tai keväällä, niin lentojen hintojen vertailu on aivan ensiarvoisen tärkeää. Onneksi netistä löytyy näppäriä vertailupalveluita, jotka tarjoavat tietoa monista lentoyhtiöistä sekä useista matkatoimistoista samalla kertaa vain muutamalla klikkauksella. Tämä säästää matkalle halajavan aikaa, sillä useiden sivustojen klikkailu ja hintojen vertailu olisi kovin aikaa vievää. Jotta löytäisit kaikista edullisimmat lentohinnat, kannattaa kokeilla erilaisia matkustuspäiviä. Vertailupalveluiden kautta lentojen ostaminen kannattaa, koska hinnat on painettu erityisen alas kovan kilpailun vuoksi.

Lentotarjousten kohdalla nopeus on valttia, sillä parhaimmat tarjoukset menevät nopeasti käsistä, ellet tee päätöstä nopeasti. Tästä syystä onkin hyvä selvittää etukäteen loma-aikasi, mahdollinen matkakumppanisi sekä lentobudjettisi, jotta voit hyvän tarjouksen nähtyäsi tarttua siihen saman tien. Joidenkin kampanjoiden osalta tarjoushintaisia lentoja on myynnissä rajoitetusti, mikä on yksi syy nopean toiminnan suosimiseen.

Myös joustavuus on tärkeä ominaisuus, jos haluat lentää mahdollisimman halvalla. Lentovertailusivuston hakukriteereissä kannattaakin jättää niin paljon yksityiskohtia avoimiksi kuin vain mahdollista. Jos voit esimerkiksi joustaa matkustuspäivistä tai jopa matkakohteesta, voit tehdä erityisen hyviä löytöjä! Usein sanotaan, että nopeat syövät hitaat ja tämä todellakin pätee parhaiden lentotarjousten kohdalla!

Usein lennot useilla vaihdoilla ovat edullisin vaihtoehto, mutta tässä kohtaa kannattaa huomioida myös se, että oleskelu usealla lentokentällä voi tulla kalliiksi. Joudut luultavasti ostamaan kentältä ainakin jonkin verran hiukopalaa ja lentokenttien hinnat ovat tunnetusti melkoisen korkeita. Saatat myös sortua heräteostoksiin matkan varrella. Toisaalta pitkät odotteluajat voivat tuntua raskailta, varsinkin, jos mukana on pieniä lapsia. Jos matkabudjettisi on pieni, kannattaakin laskea, tuleeko lentäminen useilla välilaskuilla todellakin edullisemmaksi kuin suorat lennot ja samalla miettiä, kuinka paljon ekstraa olet valmis maksamaan mahdollisimman helposta ja nopeasta perille pääsystä. Myös matkakohteen hintatasoa kannattaa miettiä erityisen tarkkaan matkabudjetin ollessa pieni. Joskus kannattaa ehkä jopa maksaa lennoista ehkä hieman enemmän, jos hintataso paikan päällä on erityisen edullinen.

Yksi hyvä vinkki on hyödyntää mahdollisuuksien mukaan helpot sekä edulliset äkkilähdöt. Lähde avoimin mielin matkaan vaikka jo huomenna! Kaikista edullisimmat äkkilähdöt löytyvät helpoiten käyttämällä sivustomme lentovertailua, joka näyttää nopeasti sinulle parhaat ja edullisimmat äkkilähdöt valitsemanasi ajankohtana. Lentovertailumme avulla et tuhlaa aikaa tai rahaa erilaisten lentovaihtoehtojen vertailuun, vaan voit käyttää sekä säästyneen rahan että ajan upealla lomallasi nauttimiseen! Turhasta ei kannata maksaa ja lentolippujen hinnoissa voi todellakin säästää merkittäviä summia, kunhan käyttää hetkisen erilaisten vaihtoehtojen vertailuun. Varmista siis näppärän lentovertailumme avulla, että lähdet lomallesi parhaimman mahdollisen lentotarjouksen siivittämänä! Mukavaa matkaa!