Halvat lennot: Vertaa hinta ja löydä halvimmat lentoliput!

Halvat lennot haussa?

Vertaahinta.com auttaa sinua vertailemaan hotellit, lennot, laajakaistat, lainat, lehtitarjoukset, puhelinliittymät sekä sähkösopimukset.

> Halvat lennot

halvat lennot

Näin löydät halvat lennot

halvat lennotNykyään halpoja lentoja on yhä enemmän tarjolla. Kilpailu on lentoyhtiöiden välillä kovaa, ja se näkyy myös hinnoissa. Viime vuosina markkinoilla ollaankin nähty yhä halvempia lentoja. Hinnat ovat tulleet alas niin Euroopassa kuin maailmanlaajuisestikin, ja tämä on hyvä uutinen myös meidän suomalaisten kannalta. Enää kaukomatkoista ei tarvitse maksaa maltaita, ja periaatteessa kenellä tahansa on mahdollisuus lähteä tutkimaan maailmaa joko vähän lähemmäksi tai kaukomaille saakka. Lentäminen on nykyään niin halpaa, että se kannattaa jopa lyhyillä matkoilla, sillä lentäminen tulee usein halvemmaksi kuin esimerkiksi junalla tai lautalla matkustaminen. Lentojen hinnat kannattaa silti aina kilpailuttaa!

Kaikista halvimmat lennot löytyy aina vertailemalla hintoja. Kun löydät halvat lennot, kannattaa niihin tarttua heti, sillä joskus hinnat saattavat vaihdella jopa päivittäin. Tämä on toinen seikka, joka koskee lentojen hintoja. Halpoja lentoja sai ennen vain hyvissä ajoin ennen matkustusajankohtaa, mutta nykyisin lentoja voi saada halvalla jopa paria viikkoa ennen. Lentoja ei siis enää tarvitse varata kuukausia etukäteen, jos halutaan varmistaa halpa hinta. Joskus paras tapa saada halvat lennot voi olla äkkilähdöt, jolloin lento varataan vain muutamaa päivää ennen lähtöä. Nämä kuumat lähdöt ovat nykyisin melko suosittuja, varsinkin jos matkustuspäivissä on joustovaraa. Netissä on joka tapauksessa monia mahdollisuuksia saada itselleen halvat lennot, eivätkä halpalennot ole mikään häpeä – miksi turhaan maksaa lennostaan liikaa, jos halvemmallakin voi päästä? Nykyisin kuluttajat ovat siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että verkossa voi periaatteessa verrata ihan mitä tahansa, myös lentoja. Siihen on paljon mahdollisuuksia, mutta kannattaa kuitenkin suosia laadukkaita lentojen vertailupalveluja.

Halpalennot

Ovatko halpalennot sitten vain halpalentoyhtiöiden juttu? Ei välttämättä. Nykyisin monet lentoyhtiöt tarjoavat myös edullisia lentoja. Markkinoilla on toki olemassa muutamia todellisia halpalentoyhtiöitä. Lentojen laaduissa ei silti välttämättä enää ole oleellisia eroja, sillä lähes kaikki lentoyhtiöt ovat karsineet palveluitaan lennoilla – tähän on ollut painetta, koska lentojen hinnat tosiaan ovat tulleet alas viime vuosien aikana. Suurin osa lentoyhtiöistä tarjoaa myös halpoja lentoja, ja niiden hintaan vaikuttaa myös yleinen kysyntä. Kuluttajan ei myöskään tarvitse jäädä odottelemaan erillisiä tarjouksia, sillä halpoja lentoja on käytännössä tarjolla vuoden ympäri.

Myös kuluttajakäyttäytyminen saattaa vaikuttaa lentojen hintoihin. Ihmiset eivät suunnittele samalla tavalla puolta vuotta ennen tulevaa matkaa, vaan varsinkin halpojen hintojen myötä lentoja voidaan ostaa lähes milloin tahansa. Tämä takaa myös hyvää kilpailua markkinoille, kun kuluttajien ei tarvitse olla epätoivoisia halpojen lentojen suhteen. Silti kannattaa muistaa, että esimerkiksi sesonkiaikoina, kuten vaikkapa hiihtolomaviikolla tai kesälomakautena, kannattaa varautua ostamaan liput hyvissä ajoin. Toisaalta silloin voi olla hyvä idea turvautua nimenomaan äkkilähtöihin, sillä ne vasta halpoja ovatkin.

Milloin kannattaa lentää?

On selvää, että lennot ovat halvimmillaan sesongin ulkopuolella. Esimerkiksi jouluna ja uutena vuotena lennot ovat aina kaikista kalleimmillaan. Jos siis halutaan saada lennot parhaaseen hintaan, niin sesonkiaikana lentäminen ei ole paras idea. Joskus tässä ei kuitenkaan ole valinnanvaraa. Lomailla voi usein vain loma-aikana ja perhettä täytyy lähteä tapaamaan juuri joulun alla. Jos matkustuspäivät ovat melko tiukat, kannattaa aloittaa lentojen vertaaminen hyvissä ajoin. Tällöin voidaan varmistaa kaikista halvimmat lennot kyseiselle ajankohdalle. Sesonkien kohdalla kannattaa myös olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä äkkilähtöihin ei välttämättä kannata luottaa tässä tapauksessa, sillä lennot saattavat olla oikeasti täyteen buukattuja.

Edulliset lennot

Nykyään ei ole vaikeaa saada edullisia lentoja. Jopa Yhdysvaltoihin ja Aasiaan lentää nykyisin jopa todella halvalla Euroopan sisäistä lennoista puhumattakaan. Halvat lennot ovat tehneet matkustamisesta paljon halvempaa ihmisille ympäri maailman, myös meille suomalaisille. Edullisten lentojen löytämiseen on olemassa monenlaisia vinkkejä, kuten lentojen ostaminen tiistaina tai pelkän menolennon ostaminen. Nämä kikat saattavat kyllä toimia, mutta edelleen kaikista paras keino varmistaa halvat lennot on lentojen hintavertailu. Se on nykyään onneksi todella helppoa. Sivuillamme pääset tekemään kattavan ja laadukkaan lentojen hintojen vertailun. Esimerkiksi äkkilähdöt löytyvät helposti sivustomme hintavertailun kautta. Mukana on kattava määrä eri lentoyhtiöitä, ja vertailupalvelu tekee käytännössä kaiken työn puolestasi. Kannattaa tutustua tähän laadukkaaseen vertailupalveluun, jos haluat löytää itsellesi edulliset lennot!