Tuulilasi tarjous & tilaajalahja 2023

Tuulilasi – tavallisen autoilijan asialla! Suomalaisten autolehtien ykkönen Tuulilasi keskittyy jatkossa entistä enemmän tavallisten autojen testaamiseen. Tuulilasi huomioi myös muut autot kuin aivan tuoreimmat uutuudet. Autoja testataan sen mukaan, miten mielenkiintoisia ne ovat suomalaisten kuluttajien silmissä.

Tuulilasi koeajaa vuoden aikana käytännössä kaikki Suomeen tulevat autouutuudet. Perusteellisemmat testit ja vertailut, joita on joka lehdessä, tehdään jatkossakin Tuulilasin omien huippuammattilaisten johdolla. Tuulilasi on aina ajan hermolla – hybridit, sähköautot, kaasu- ja vetyteknologia, autonomisen autoilun tulevaisuus, liikenneratkaisut: Tuulilasista löytyy asiantuntevaa tietoa!

Käytetyt autot ovat tärkeä osa Tuulilasin sisältöä. Jokainen käytetty auto on yksilö, mutta kun tutkittava joukko on tarpeeksi iso, mallikohtaisia eroja kyllä löytyy. Vanhat harrasteautot ja autoklassikot saavat myös reilusti palstatilaa vuoden aikana.

> Tuulilasi

Tuulilasi -lehti asiakaspalvelu

Tuulilasi -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00 – 17:00.

Tuulilasi -lehden puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.) Voit myös olla yhteydessä Tuulilasi -lehteen sähköisesti tällä palautelomakkeella.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tuulilasi kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Tuulilasi kokemuksia

Onko sinulla Tuulilasi kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!