Tieteen Kuvalehti Historia tarjous & tilaajalahja 2023

Tieteen Kuvalehti Historia tarjoaa runsaasti innostavaa luettavaa historiasta kiinnostuneille lukijoille. Lehti ilmestyy kolmen viikon välein.

Lehden taustalla ovat samat ammattitaitoiset tekijät kuin Tieteen Kuvalehdellä, ja se lähestyy historiaa kiinnostavasti ja tuoreista näkökulmista. Lehden artikkelit on laadittu lähteitä kunnioittaen ja tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa,ja niissä sukelletaan syvälle historian syövereihin kiehtovasti ja viihdyttävästi.

Jokainen numero on täynnä elävästi kirjoitettuja ja kuvitettuja artikkeleita. Aiheet vaihtelevat laidasta laitaan: mahtavien sivilisaatioiden noususta ja tuhosta historian kulkuun vaikuttaneisiin valloitus- ja tutkimusretkiin ja maailman taiteen merkkiteoksista tekniikan ja insinööritaidon käännekohtiin unohtamatta arjen kiintoisaa historiaa.

> Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia -lehti asiakaspalvelu

Tieteen Kuvalehti Historia -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 16:00.

Tieteen Kuvalehti Historia -lehden puhelinnumero on 02033 4433. (Soittajahinnat (ALV 24 %) 0,084 euroa/min. Ulkomailta normaali ulkomaanpuheluhinta.) Voit myös olla yhteydessä Tieteen Kuvalehti Historia -lehteen sähköisesti tällä palautelomakkeella.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Tieteen Kuvalehti Historia kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Tieteen Kuvalehti Historia kokemuksia

Onko sinulla Tieteen Kuvalehti Historia kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!