Juoksija tarjous & tilaajalahja 2023

Juoksija on Suomen ainoa juoksuun ja kestävyyslajeihin erikoistunut lehti. Se on edelläkävijä monissa harjoitteluun, valmennukseen, lihashuoltoon, terveyteen ja ravitsemukseen liittyvissä kysymyksissä. Lehden laajat ja puolueettomat kenkätestit ovat käsite. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, värikkäät juoksutapahtuma- ja kisaraportit sekä alan uutuustuote-esittelyt tarjoavat lukijoille tuoreita näkökulmia juoksun maailmaan.

Juoksija-lehdessä on asiantuntevaa ja monipuolista tietoa kunto- ja aktiivijuoksijoille harjoittelusta, ravinnosta, terveydestä ja juoksualan uutuuksista. Liitteinä julkaistaan harjoituspäiväkirja ja koko vuoden kilpailut kattava juoksukalenteri. Juoksijan vuosikerta koostuu 10:stä numerosta, josta 9-10 ilmestyy kaksoisnumerona.

Tilaajana saat käyttöösi Nettivalmentajan, jonka avulla 8 000 juoksijaa harjoittelee kohti tavoitteitaan. Tilaajat saavat myös Juoksija-kortin, jolla saa rahanarvoisia etuja, kuten alennuksia lähes 500 juoksutapahtuman osanottomaksuista ja alennuksia lukuisista urheiluliikkeistä.

> Juoksija

Juoksija asiakaspalvelu

Juoksija -lehden asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 09:00 – 15:00.

Juoksija -lehden asiakaspalvelun puhelinnumero on 09 434 2040. Voit ottaa yhteyttä Juoksija -lehden asiakaspalveluun myös sähköpostilla osoitteeseen: tilaukset@juoksija-lehti.fi

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Juoksija kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Juoksija kokemuksia

Onko sinulla Juoksija kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!