Hifimaailma tarjous & tilaajalahja 2023

Oletko kyllästynyt mumisevaan uutistenlukijaan, jonka äänestä on vaikeaa saada selvää? Haluaisitko saada elokuvan keskustelusta kiinni häiritsemättä naapureita?

Hyvästä musiikista nauttiminen onnistuu jopa matkaradiolla, mutta laadukas äänentoistojärjestelmä avaa uuden maailman tuomalla selkeyttä, nyansseja ja upeita elämyksiä kotisohvalle.

Hifimaailma testaa koko äänen- ja kuvantoiston kirjon pienistä kuulokkeista aktiivikaiuttimiin ja kotiteatterilaitteista älyttömimpään ökyelektroniikkaan. Vertailujemme tueksi mittaamme laitteiden suorituskyvyn, mikä paljastaa mahdolliset heikkoudet tai poikkeuksellisen hyvät tuotteet. Kirjoittajat ovat kokeneita toimittajia sekä innokkaista aktiiviharrastajista, joille digimaailmassa luoviminen käy luontevasti.

> Hifimaailma

Hifimaailma -lehti asiakaspalvelu

Hifimaailma -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 09:00 – 17:00.

Hifimaailma -lehden puhelinnumero on 020 7354 130. (Puhelun hinta on lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 7,02 snt/min, matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.) Voit myös olla yhteydessä Hifimaailma -lehteen sähköpostilla asiakaspalvelu@fokusmedia.fi.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Hifimaailma kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Hifimaailma kokemuksia

Onko sinulla Hifimaailma kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!