Eeva tarjous & tilaajalahja 2023

Eeva on naistenlehtien kiistaton klassikko, jota tehdään suurella sydämellä lukijoita ja haastateltavia arvostaen. Lehden parhaita puolia ovat myötäelämisen taito ja lämmin suhde ihmiseen – elämään.

Tunteella ja kunnioituksella tehdyt julkisuuden henkilöiden haastattelut tehdään pintakohua syvemmältä. Niistä välittyy aito elämänmaku. Syvällisen sisällön lisäksi lehti on ulkoasultaan ja kuvamaailmaltaan kaunis ja korkealaatuinen. Joka kuukausi saat luettavaksesi ajatuksia ja tunteita herättäviä haastatteluja, selviytymistarinoita, oivalluksia elämästä ja sen mahdollisuuksista. Aitoja tunteita ja elämisen makua.

Henkilöjuttujen lisäksi Eevassa on paljon mielenkiintoista luettavaa: persoonallisia koteja, muotia, kauneutta, hyvinvointia, terveyttä, rakkaudella tehtyä ruokaa, matkoja, kulttuuria… Eeva on aivan kuin sydänystävä: lämmin ja luotettava. Sellainen, jonka kanssa aika kuluu kuin siivillä!

Eeva -lehti asiakaspalvelu

Eeva -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00 – 17:00.

Eeva -lehden puhelinnumero on (09) 759 6600. (Puhelun hinta määräytyy liittymäsopimuksenne mukaan.) Voit myös olla yhteydessä Eeva -lehteen sähköisesti tällä palautelomakkeella.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Eeva kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Eeva kokemuksia

Onko sinulla Eeva kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!