Alibi tarjous & tilaajalahja 2023

Alibi on rohkea, nykyaikainen ja aikaansa seuraava rikosaikakauslehti. Se tarjoaa mielenkiintoista ja jännittävää luettavaa rikosmaailman molemmilta puolilta.

Lehdessä tuodaan esiin niin rikoksen uhrin kuin sen tekijän näkökulman. Lehden lukijat ovat tavallisia suomalaisia, miehiä ja naisia, jotka ovat kiinnostuneita siitä, kuinka poliisi ratkaisee rikoksia, mikä on lopputulos tuomioistuimessa ja miten vakavaan rikokseen syyllistynyt selviää vankeudestaan. Alibin lukija on kiinnostunut myös uhrin asemasta sekä turvallisuudesta yleensä.

Lehti antaa myös puheenvuoron uhrille ja rikoksen tekijältä kysytään: miksi? Lehti raportoi tarkasti ja asiantuntevasti kohua aiheuttaneista oikeudenkäynneistä. Lehden rvojen mukaisesti rikoksen uhria suojellaan aina. Alibi on myös hyötylehti. Lehdessä keskitytään entistä laajemmin arjen turvallisuuteen. Lehden lukijana saat tietoa, jolla voidaan estää tapaturmia ja onnettomuuksia.

Alibi asiakaspalvelu

Alibi -lehden asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 08:00 – 16:00.

Alibi -lehden asiakaspalvelun puhelinnumero on (09) 156 665. Voit ottaa yhteyttä Alibi -lehden asiakaspalveluun myös sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Alibi kokemuksia

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Jätä Alibi kokemuksia

Onko sinulla Alibi kokemuksia? Kerro ne muille! Julkaisemme jokaisen kommentin ilman sensurointia!