Pikalainaa

Lainaa - Pikalainaa

Toisinaan elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa rahaa tarvitsisi välittömästi, mutta tili ammottaa tyhjyyttään. Kaikkien ei ole mahdollista säästää yllättävien menojen varalle. Äkillinen rahantarve saattaa ilmetä vaikkapa auton hajottua tai lemmikin sairastuttua. Tällaisissa tilanteissa voi onneksi ottaa avukseen pikalainan, joka on tilillä jopa jo muutamissa minuuteissa.

Pikalainaa

Pikalaina on lainaa, joka maksetaan tilille nopeasti. Pikalainan saamista varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Yleensä pikalainan saamiseksi riittää, että hakija on täysikäinen Suomen kansalainen, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Ehdot kuitenkin vaihtelevat jonkin verran lainantarjoajan mukaan. Esimerkiksi joillakin lainantarjoajilla saattaa olla käytössään yli 18 vuoden ikäraja tai jonkinlainen tuloraja. Jos säännöllisiä tuloja vaaditaan, ei niitä yleensä kuitenkaan tarvitse olla enempää kuin 1200 euroa kuukaudessa.

Pikalainat ovat yleensä jousto- tai kulutusluottoja. Tämä tarkoittaa sitä, että hakijalle myönnetään tietyn suuruinen luottoraja. Hakija voi nostaa lainaa kyseisen rajan sisällä haluamansa suuruisissa summissa aina kun haluaa. Aina kun lainanottaja maksaa ottamaansa lainaa takaisin, vapautuu hänelle taas enemmän luottoa käyttöön.

Pikalainaa heti

pikalainaa hetiPikalaina maksetaan tilille yleensä jo muutamien minuuttien kuluessa lainahakemuksen lähettämisestä. Lainapäätöstä ei siis tarvitse turhan kauaa odotella. Pikalainaa tarjoavat muun muassa erilaiset rahoituslaitokset. Useimmiten lainaa on mahdollista saada noin 20 – 2000 euroa. Jotkut lainantarjoajat saattavat myös tarjota tätä pienempiä tai suurempia lainoja. Parhaiten pikalainat kuitenkin sopivat äkilliseen pienehköön tai keskisuureen rahantarpeeseen.

Lainan takaisinmaksu onnistuu yleensä joustavasti. Jos siis esimerkiksi lainaat vaikkapa 300 euroa, ei sinun yleensä tarvitse maksaa koko summaa takaisin heti seuraavassa kuussa. Luotonantajilla on yleensä määritettynä tietty minimisumma, jonka verran lainaa tulee maksaa takaisin kuukausittain. Useimmiten tämä summa on noin 50 – 100 euroa. Moni luotonantaja tarjoaa myös mahdollisuutta hyödyntää pari maksuvapaata kuukautta vuodessa. Jos kyseessä on suurehko laina, voi maksuaikaa saada parhaimmillaan jopa vuosia. Toki avoinna oleva luotto kerää korkoa, joten järkevintä on maksaa laina takaisin niin pian kuin mahdollista.

Yleisestä harhaluulosta poiketen pikalainat eivät välttämättä tule kalliiksi. Moni rahoituslaitos tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen lainan jopa täysin korotta ja kulutta. Jos lainan siis maksaa takaisin eräpäivään mennessä, on se käytännössä täysin ilmaista. Ensimmäisen lainan jälkeen pikalainoihin toki liittyy kuluja joka ikisellä luotonantajalla, sillä yrityksen on saatava tuottonsa jostain. Yleisimpiä kuluja ovat nostomaksu sekä lainan korko. Jotkut rahoituslaitokset saattavat myös veloittaa luoton avausmaksua sekä tilinhoitomaksua.

Pikalainaa heti tilille

pikalainaa heti tililleParhaan lainantarjoajan etsiminen itsenäisesti saattaa olla hyvin aikaa vievää, etkä tällä tavoin välttämättä löydä kaikista edullisinta lainatarjousta. Kaikista kätevintä pikalainan hakeminen onkin lainojen vertailusivun kautta. Vertailusivulla pääset helposti vertailemaan eri luotonantajien lainaehtoja sekä heidän tarjoamiinsa lainoihin liittyviä kuluja. Näin löydät nopeasti halvimman luotonantajan, joka tarjoaa lainaa juuri sinulle sopivilla ehdoilla. Vertailemalla lainat saatat säästää parhaimmillaan jopa satoja euroja, riippuen toki hieman hakemastasi lainasummasta sekä lainan takaisinmaksuajasta.

Lainan vertailupalvelua käyttämällä tavoitat yhdellä ainoalla hakemuksella jopa kymmeniä luotonantajia, joten lainan hakeminen onnistuu todella nopeasti. Hakemuksen lähetettyäsi saat pian sähköpostiisi tarjoukset lainantarjoajilta. Tarjousten pyytäminen ei velvoita vielä mihinkään. Saatuasi tarjoukset sinun tehtäväksesi jää vain valita, minkä lainatarjouksista hyväksyt. Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, saat rahat tilillesi yleensä parin minuutin sisällä. Siirtonopeus riippuu tosin jonkin verran lainantarjoajasta sekä käyttämästäsi pankista. Useimmiten lainantarjoajat kuitenkin varoittavat, mikäli siirtonopeus valitsemaasi pankkiin on tavanomaista hitaampi. Tällöin sinulle tarjotaan yleensä vielä mahdollisuus vaihtaa pankkia ja tiliä, johon rahat siirretään.