Lainaa ulkomailta

Lainaa - Lainaa ulkomailta

Lainan hakeminen ulkomaisilta pankeilta

Yhä useampi suomalainen hakee kulutusluottoa ulkomaisilta pankeilta. Ne tarjoavat yleensä monipuolisia kuluttajapalveluja ja päihittävät tarjonnallaan usein perinteiset pankit. Ulkomaisten rahoituslaitosten toiminta Suomen markkinoilla on kasvanut paljon viime vuosien aikana. Nämä pankit pystyvät usein tarjoamaan jopa todella kilpailukykyisiä hintoja. Joskus ulkomaisilta rahoitusyhtiöiltä rahan lainaaminen saattaa epäilyttää, mutta Suomen markkinoilla toimiessaan näitä yhtiöitä koskevat täysin samat säännöt kuin vastaavia suomalaisia yhtiöitä. Ulkoimaiset yhtiöt toimivat siis Suomen lainsäädännön alla, eikä kuluttajalle tässä kohtaa ole mitään riskejä. Kuluttaja voi siis täysin huolettomasti tutustua näihin monipuolisiin pankkipalveluihin.

Bank Norwegian

bank norwegianBank Norwegian on iso toimija Euroopassa ja tarjoaa kulutusluottoja myös suomalaisille kuluttajille. Lainaa voi nykyään saada jopa 60 000 euroon saakka. Kyseessä on yksi markkinoiden suurimmista lainasummista kulutusluottojen kohdalla. Lainaa voi siis hakea vähän isompiinkin hankintoihin. Isoimpia lainoja kannattaa kuitenkin hakea yhdessä toisen hakijan kanssa. Tällöin on mahdollista saada suurempia lainasummia paljon helpommin. Bank Norwegian myöntää vakuudettomia kulutusluottoja sekä lainojen yhdistämisratkaisuja. Lainanhakuprosessin voi hoitaa helposti netissä verkkolomakkeella, ja lainanhakija saa lainatarjouksen yleensä välittömästi sähköpostiinsa lomakkeen lähettämisen jälkeen.

Komplettbank

komplett bankKomplettbank on joustoluottoja myöntävä yritys. Luottoa voi hakea aina 50 000 euroon saakka. Jokainen asiakas saa henkilökohtaisen luottorajan ja lainatilin, josta lainaa voi nostaa aina tarvittaessa. Lainaa ei siis tarvitse nostaa kerralla kokonaan, vaan aina silloin, kun rahantarvetta ilmenee. Joustoluotot ovatkin nykyään todella suosittu lainamuoto. Joustoluottoa voi hakea Komplettbankin kautta suoraan verkossa. Alustavan päätöksen saa heti lainahakemuksen täyttämisen jälkeen.

Nordax Bank

nordax bankNordax Bank saattaa olla suomalaisille vähän tuntemattomampi nimi. Kyseinen rahoituslaitos on kuitenkin vakuudettomien lainojen ja säästämisen erityispankki. Lainaa voi parhaimmillaan saada jopa 60 000 euroon saakka, minkä lisäksi tarjolla on erilaisia säästämisvaihtoehtoja. Pankin kautta on mahdollista saada jopa todella hyvä korko säästötilille. Lainan hakeminen on kaikista helpointa yhtiön verkkosivuilla, mutta asiakkaan on mahdollista soittaa myös erilliseen palvelunumeroon.

Big Bank

bigbankBig Bank on nykyisin melko tunnettu tapaus Suomessa. He ovat tuoneet markkinoille jopa todella kilpailukykyisellä korolla tarjottuja lainoja. Lainaa voi hakea aina 50 000 euroon saakka, ja kyseessä on käytännössä vakuudeton kulutusluotto. Lainan hakemisen voi hoitaa kokonaan verkossa. Lainan korko on alhaisimmillaan jopa alle 5 prosenttia. Lisäksi pienimmät lainasummat luvataan jopa kokonaan ilman ylimääräisiä kustannuksia, kuten lainan avausmaksuja ja muita lainaan hoitoon liittyviä kustannuksia.

Resurs Bank

resurs bankResurs Bank on myös paljon huomiota saanut ulkomainen rahoitusyhtiö. Pankki tarjoaa lainaa ja muita monipuolisia rahoitusratkaisuja. Lainaa voi hakea verkossa aina 40 000 euroon saakka. Luotto on mahdollista maksaa takaisin joko kerralla tai osissa, joten kaikkiaan lainan takaisinmaksun voi hoitaa todella joustavasti. Palvelun kautta voi hakea myös luottokorttia, jolle on mahdollista saada jopa kahden kuukauden kulutun ja koroton maksuaika.

Mono Bank

monobankMono Bank myöntää vakuudettomia lainoja aina 50 000 euroon saakka. Asiakkaalla on mahdollisuus tehdä varsin joustava takaisinmaksusuunnitelma pankin verkkosivujen kautta. Lainan voi siis hakea helposti verkossa. Palvelun kautta on mahdollista hakea myös jälleenrahoituslainaa, jonka avulla voidaan yhdistää vanhat lainat. Tällä tavalla voidaan säästää huomattavasti lainojen kuluissa. Jälleenrahoituslainat ovatkin hyvin suosittuja varsinaisten kulutusluottojen lisäksi.

Avida Finans Ab

avidaAvida Finans Ab tarjoaa lainoja niin henkilö- kuin yritysasiakkaille. Henkilölainoja myönnetään ilman vakuuksia 50 000 euroon saakka. Lainan voi maksaa joustavasti takaisin, ja lainaa on mahdollista lyhentää jopa sovittua enemmän. He tarjoavat asiakaskohtaisen ja erittäin kilpailukykyisen koron. Vaikka nimi saattaa olla hieman vieras suomalaisille kuluttajille, on heidän tarjoamansa palvelut kuitenkin hyvin laadukkaita.

Collector Bank

collector bankCollector Bank myöntää joustavaa lainaa aina 25 000 euroon saakka, melko kohtuullisilla koroilla. Käytännössä lainaa voi hakea mihin käyttötarkoitukseen tahansa. Lainalle voi parhaimmillaan saada jopa 15 vuoden takaisinmaksuajan, mikä on todella pitkä takaisinmaksuaika tämän kokoisille lainoille. Joustolainan voi hakea verkossa, ja asiakas saa aina täysin henkilökohtaisen lainatarjouksen.

Instabank

instabankInstabank on uusi nettipankki, joka tarjoaa lainaa sekä säästötilejä verkossa. Lisäksi asiakkaalla on mahdollisuus lainojen uudelleen järjestelyyn palvelun kautta. Lainaa voi hakea aina 50 000 euroon saakka, ja asiakas saa vastauksen välittömästä. Lainaa voi hakea joko perinteisenä kulutusluottona tai joustoluottona, joten kaikkiaan palvelu tarjoaa varsin monipuolisia lainamahdollisuuksia.

Svea Ekonomi

svea ekonomiSvea lainapalvelu on jo monelle suomalaiselle tuttu nimi. Svean kuluttujapalvelut ovat kaikkiaan todella monipuoliset ja kaiken asioinnin voi hoitaa verkossa. Tavallisten kuluttajalainojen lisäksi palvelu tarjoaa auto- ja moottoripyörärahoitusta sekä järjestelylainoja vanhojen lainojen uudelleenjärjestämiseksi. Lisäksi tarjolla on rahoitusta erilaisille ostoksille verkossa ja myymälöissä. Palvelun kautta voi siis saada itselleen todella monipuolisia lainajärjestelyitä.

Halino

halinoHalino tarjoaa lainaa niin arkeen kuin juhlaan. Kyse on keskisuurista lainoista, sillä lainaa voi hakea maksimissaan 8000 euroon saakka. Halinon palveluissa on se hyvä puoli, että asiakas ei maksa mitään ylimääräisiä kuluja, kuten lainan avausmaksuja tai lainan hoitokustannuksia. Tämä saattaa säästää selvää rahaa, joten siinä mielessä kyseessä on erittäin varteenotettava vaihtoehto. Halinon palvelut ovat muutenkin joustavat – tarjolla on esimerkiksi maksuvapaita kuukausia sekä lainaturvaa.

Credento

credentoCredento myöntää kulutusluottoja 10 000 euroon saakka varsin kohtuullisilla koroilla. Palvelu on hyvin tunnettu suomalaisten keskuudessa. Lainaa voi saada jopa 8 vuoden takaisinmaksuajalla. Lainahakemuksen voi täyttää todella nopeasti verkossa ja alustavan lainapäätöksen saa heti. Lopullinen tarjous tulee myös nopeasti ja rahat toimitetaan tilille mahdollisimman sen jälkeen, kun asiakas on hyväksynyt lainatarjouksen.

Yhteenveto

Kaikki nämä lainapalvelut ovat erittäin luotettavia rahapalveluita. Lainaa myönnetään aina vain maksukykyisille henkilöille, joilla on virheettömät luottotiedot. Lainahakijan vähimmäisikä vaihtelee hieman lainanantajan mukaan, 19-26 ikävuoden välillä. Laina kannattaa lopulta aina kilpailuttaa siten, että tiedät, mistä voit saada henkilökohtaisen parhaan lainatarjouksen. Nämä lainapalvelut tarjoavat kuitenkin koroiltaan kilpailukykyisiä lainoja, ja useat niistä ovat palvelleet suomalaisia asiakkaita jo vuosi kausien ajan. Kannattaa ehdottomasti tutustua myös ulkomaisiin lainanantajiin, sillä ne ovat tuoneet todella kilpailukykyisen vastineen suomalaisille rahoituspalveluille. Monet pankeista ovat pohjoismaisia toimijoita, jotka ovat erittäin tunnettuja osaamisestaan!

Lainan hakeminen ulkomaisista pankeista on yleensä hyvin nopeaa ja helppoa. Hakemuksen voi tehdä kokonaan verkossa ja käytännössä kyse on vakuudettomista kulutusluotoista. Koko lainaprosessiin kuluu parhaimmillaan aikaa alle vuorokausi. Usein lainatarjouksen saa heti, mutta hakemus ei vielä sido mihinkään. Asiakas tekee lopullisen päätöksen aina vasta lopullisen tarjouksen saatuaan. Tarvitset lainan hakemiseen hyvän nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset. Lainan hakijalta edellytetään aivan samoja kriteereitä kuin suomalaisten pankkien kohdalla. Esimerkiksi lainaa haluavalla tulee olla säännölliset tulot, eikä lainanhakuhetkellä saa olla luottohäiriömerkintää. Kun kaikki perusasiat ovat kunnossa, voit huoletta hakea lainaa ulkomaisen pankin kautta ja parhaassa tapauksessa voit saada lainallesi jopa todella kilpailukykyisen koron. Lisäksi voi olla mielenkiintoista tutustua myös muihin palveluihin kuten luottokortteihin ja säästötileihin. Jos tavallisien pankkien tarjonta tuntuu suppealta ja rajoittavalta, voi olla aika tutustua näihin rahoitusyhtiöihin. Seuraavaksi katsotaan hieman tarkemmin, miten ulkomaalaiset pankit tarjoavat lainaa Suomessa.