Hae lainaa

Lainaa - Hae lainaa

Lainan hakeminen on helppoa

Lähes jokaisen elämässä tulee joskus vastaan tilanne, jossa tarvitaan lainaa. Usein erilaiset suuremmat hankinnat, esimerkiksi asunnot, autot ja lomamatkat, hankitaan lainaa apuna käyttäen. Harvalla nimittäin on säästössä tuhansia euroja ylimääräistä rahaa. Laina on järkevä vaihtoehto erilaisten suurempien tai miksei joskus pienempienkin hankintojen rahoittamiseen, kunhan sen vain maksaa takaisin ajallaan.

Joskus lainaa saattaa tarvita myös arjessa selviämiseen. Toisinaan yllättävä lasku tai muu meno saattaa syödä niin suuren osan budjetista, ettei muihin pakollisiin menoihin jää varaa. Tällöinkin voi olla tarpeen turvautua lainan ottamiseen. Nykyään lainan hakeminen ja saaminen onnistuu netissä niin nopeasti, että laina sopii avuksi hyvin äkillisiinkin rahantarpeisiin. Parhaimmillaan koko prosessi voi olla ohi jopa alle 15 minuutissa.

Jos et ole aikaisemmin hakenut lainaa, koko lainanhakuprosessi saattaa olla sinulle täysin tuntematon. Ehkäpä tästä syystä saatat jopa ajatella, että lainan hakeminen olisi vaikeaa. Näin ei onneksi kuitenkaan ole, vaan nykyään lainaa saa haettua todella helposti ja nopeasti netin kautta. Alla käymme kuitenkin läpi lainan hakemisen prosessia hieman tarkemmin.

Hae lainaa heti tilille

hae lainaa heti tililleEnnen kuin aloitat lainanhakuprosessia, kannattaa miettiä tarkkaan sitä, minkä suuruisen lainan tarvitset. Lainan suuruus kannattaa myös suhteuttaa omaan maksukykyynsä. Jos tuloistasi ei jää juurikaan ylimääräistä pakollisten menojen jälkeen, suuren lainan ottaminen ei välttämättä ole järkevä vaihtoehto.

Kun olet päättänyt, kuinka suuren summan tarvitset, voit alkaa etsiä omiin tarpeisiisi sopivaa lainaa. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja. Jos sinulla ei ole vakuuksia ja takaajia, tämä rajoittaa hieman vaihtoehtojasi sen suhteen, mistä voit lainaa hakea ja kuinka suuren lainan voit saada. Varsinkin joustoluottoa tai kulutusluottoa voi kuitenkin usein saada myös ilman vakuuksia ja takaajia. Mikä parasta, ne myös yleensä maksetaan tilille lähes välittömästi hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Ota lainaa

ota lainaaLainaa voi hakea joko suoraan pankkien ja rahoituslaitosten sivuilta tai vertailumme kautta. Vertailumme on  huomattavasti kätevämpi vaihtoehto, ja hyvä ratkaisu silloin, jos haluat lainan tilillesi mahdollisimman pian.

Vertailussamme pääset selaamaan listaa useista eri lainaa myöntävistä tahoista. Listattuna ovat yleensä myös muun muassa myönnettävien lainojen suuruudet, lainan korot sekä laina-aika. Näitä selaamalla saat jo hyvän kuvan siitä, miten paljon lainaehdot voivat vaihdella, ja löydät ehkä muutamia itsellesi potentiaalisimpia lainantarjoajia.

Vertailussamme on mukana myös lainojen kilpailutuspalvelut. Kilpailuttaaksesi lainat sinun tarvitsee vain tehdä yksinkertainen hakemus, jonka täyttämisessä menee yleensä muutama minuutti. Kun lähetät hakemuksen, käyttämäsi palvelu välittää sen eteenpäin useille eri pankeille ja rahoituslaitoksille. Pian saatkin jo itsellesi lainatarjouksia, joista voit valita parhaan oman makusi mukaan. Pelkkä lainatarjouksen pyytäminen ei velvoita sinua vielä mihinkään, joten tarjousten hankkimisen kanssa ei tarvitse arastella. Laina astuu voimaan vasta, kun hyväksyt lainatarjouksen.

Hae lainaa heti

hae lainaa hetiKuinka nopeasti lainan sitten voi saada tililleen? Parhaassa tapauksessa koko prosessi hakemuksen lähettämisestä rahojen kilahtamiseen tilille vie vain alle 15 minuuttia. Kilpailutuspalvelua käyttäessä sinun ei tarvitse tuhlata aikaa lainahakemusten lähettämiseen useille eri tahoille, ja säästät huomattavasti aikaa. Lainoja vertailemalla varmistat myös sen, että löydät varmasti markkinoiden edullisimman ja juuri sinulle sopivimman lainan. Hakemuksen täyttäminen onnistuu yleensä muutamassa minuutissa ja lainatarjouksetkin kilahtavat sähköpostiisi monesti jopa minuuttien kuluessa.

Kun hyväksyt jonkin tarjouksista, monessa tapauksessa rahat näkyvät tililläsi jo parin minuutin sisällä. Joissain tapauksissa rahojen siirtymisessä saattaa kestää yhden arkipäivän verran, mutta jos näin on, asiasta on yleensä kerrottu selkeästi.